Συνήλθε η Αθλέτικ (vids)

Γιώργος Κοντογεώργης
Συνήλθε η Αθλέτικ (vids)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με γκολ του Αντούριθ, η Μπιλμπάο πέρασε από το «Iberostar» με 0-1 σε βάρος της Μαγιόρκα, η οποία έχει να κερδίσει από τον Σεπτέμβριο. Ισοπαλίες στα Χετάφε-Οσασούνα και Γρανάδα-Σοσιεδάδ.

Με το διπλό στην Μαγιόρκα η Αθλέτικ πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της στην Primera Division και άφησε πίσω τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Εϊμπάρ στο Copa del Rey, ενώ ο Μαρσέλο Μπιέλσα ανάσανε, αφού βρισκόταν σε δύσκολη θέση μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα. Σε έναν αγώνα που συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα των Βάσκων (σε τρεις διαφορετικές περιόδους, 2002-03: 3, 2006-2008: 82 και 2011-12: 15), ο Αντούριθ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τους Βάσκους που έφτασαν τους 21 βαθμούς και απέκτησαν δικαίωμα να σκεφτούν την Ευρώπη. Από την άλλη, η Μαγιόρκα έδωσε συνέχεια στις τραγικές φετινές εμφανίσεις και μάλιστα κατάφερε να γράψει ιστορία, αφού ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών. Οι Νησιώτες έφτασαν τους 14 αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο είχε να συμβεί από την σεζόν 1953-54! Το σύνολο του Χοακίν Καπαρός είναι πιθανό να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού μετά το τέλος της αγωνιστικής.




Πέναλτι-φάντασμα στην Μαδρίτη
Με αυτόν τον τρόπο η Χετάφε πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Οσασούνα σε μία φάση που έγινε στο 93'. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ωραία ενέργεια και πλασέ από τον Κίκε Σόλα στο 84', όμως δεν έμελλε να χαμογελάσουν. Στο 93' ο διαιτητής ανακάλυψε χέρι του Οϊερ, ο βοηθός που η φάση έγινε μπροστά του δεν τον διόρθωσε και ο Ντιέγο Κάστρο έγραψε από τη βούλα το τελικό 1-1. «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε τέτοιες καταστάσεις» δήλωσε ο τεχνικός του κλαμπ της Παμπλόνα, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που αποβλήθηκε. Τραυματίας αποχώρησε ο Πέδρο Λεόν της Χετάφε.


Ξέχασε τι είναι το γκολ η Γρανάδα!
Τα 468 λεπτά χωρίς να σκοράρει έφτασε η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Ανκελα, που έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Λος Κάρμενες», ενώ αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να σπάσει το ρεκόρ όλων των εποχών, που είναι τα 595 λεπτά της σεζόν 1969-70. Από την άλλη, οι Βάσκοι συνέχισαν την συγκομιδή βαθμών και βρίσκονται στην 8η θέση του πίνακα φτάνοντας τα 7 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση επί των ημερών του Φιλίπ Μοντανιέ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Σάββατο (15/12)

Χετάφε-Οσασούνα 1-1
(93' πεν. Ντιέγο Κάστρο - 84' Κίκε Σόλα)

Μαγιόρκα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1
(11' Αντούριθ)

Γρανάδα-Σοσιεδάδ 0-0

Σεβίλλη-Μάλαγα (23:00)

Κυριακή (16/12)

Ζαραγόσα-Λεβάντε (13:00)
Βαλένθια-Ράγιο Βαγιεκάνο (18:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ (20:00)
Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Δευτέρα (17/12)

Λα Κορούνια-Βαγιαδολίδ (21:00)
Θέλτα-Μπέτις (22:30)

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα