«Ανέτοιμος αγωνιστικά ο Μπουμσόνγκ»!

«Ανέτοιμος αγωνιστικά ο Μπουμσόνγκ»!

Νίκος Αθανασίου
«Ανέτοιμος αγωνιστικά ο Μπουμσόνγκ»!

bet365

Ο Μπουμσόνγκ έμεινε ξανά εκτός αποστολής, αν και δοκιμάστηκε με τους «βασικούς», με τον Χουάν Ρότσα να ξεκαθαρίζει πως οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί!

Αποτελεί κοινό μυστικό στην Παιανία πως από την στιγμή που ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μπήκε στη... μαύρη λίστα και ξεκίνησαν οι επαφές για την λύση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι», δύσκολα θα ξαναφορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Χουάν Ρότσα δοκίμασε τον Γάλλο με τους βασικούς στη προπόνηση της Παρασκευής, ωστόσο, το Σάββατο έμεινε εκτός αποστολής και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα για την Βέροια. Ο Αργεντινός προπονητής, πάντως, διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον «Μπουμ» να παρουσιάζεται αδιάφορος και να τίθεται εκτός ομάδας με προσωπική του επιλογή.

Μάλιστα, τοποθετήθηκε επίσημα με δήλωση του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ξεκαθαρίζοντας ότι ο έμπειρος στόπερ έμεινε εκτός για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά η δήλωση του Ρότσα έχει ως εξής:

«Με αφορμή δημοσιεύματα και “ερμηνείες” για τη μη συμπερίληψη του Μπουμσόνγκ στην αποστολή για τη Βέροια θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο προπονήθηκε κανονικά, αλλά μου εξέφρασε και την επιθυμία του να ταξιδέψει με την ομάδα και να αγωνιστεί. Αποφάσισα να μην τον συμπεριλάβω στην αποστολή γιατί έκρινα πως ήταν ανέτοιμος αγωνιστικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα