«Ροντέο» στην Σούπερ Λίγκα!

Gazzetta team
«Ροντέο» στην Σούπερ Λίγκα!

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει όλους τους καυτούς διαλόγους Μαρινάκη-Παναγόπουλου στο ΔΣ της Λίγκας! «Ο Αλαφούζος δεν έχει βάλει ευρώ», «Μαρινάκη είσαι υπόδικος» κάποιες από τις ατάκες!

Σε... ροντέο μετατράπηκε η σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, καθώς ξέσπασε «πόλεμος» ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού, δηλαδή τον Χρήστο Παναγόπουλο και τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αντέλλαξε βαριές κουβέντες με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού», με αρκετές... καυτές ατάκες! Διαβάστε αναλυτικά τους διαλόγους στο gazzetta.gr:

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Έγινε την Κυριακή ένα ματς διαφήμιση, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό και αντί ο κ. Αλαφούζος να πει ένα μπράβο στους απλήρωτους ποδοσφαιριστές του άρχισε τα παράπονα για τη διαιτησία. Προτείνω να θέσουμε θέμα δυσφήμισης του αθλήματος. Χάνουμε λεφτά από τα εισιτήρια γιατί υπάρχουν κύριοι που τώρα ήρθαν στο χώρο και δεν ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο και τον συνεταιρισμό και δεν σέβονται τίποτα. Ο κ. Παναγόπουλος γιατί είναι εδώ σήμερα; Έχει μια καταδίκη».
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Το λέτε λάθος. Δεν υπάρχει τελεσίδικη καταδίκη, αλλά αναίρεση στον Άρειο Πάγο. Το ποινικό μου μητρώο είναι
καθαρό».
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Εσύ τα λες αυτά».
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Εγώ τα λέω και να μην λες ψέματα. Υπόδικος είσαι εσύ, ας μην ανοίξουμε τώρα το θέμα».
Στην συνέχεια ο Μποροβήλος αλλά και ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου «επιτέθηκαν» στον Παναθηναϊκό, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ποιο είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού με τη διαιτησία; Μας δημιουργήσατε πρόβλημα στους οπαδούς μας με τις δηλώσεις σας για παραρτήματα».
Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Μώραλης και είπε ότι «έχετε πει ότι η Λίγκα εξυπηρετεί το κατεστημένο όμως στα έξι χρόνια από τη σύστασή της όλες οι αποφάσεις είναι ομόφωνες πλην αυτής του ΟΠΑΠ που προσβάλατε».
Ο Παναγόπουλος ρώτησε: «Εντάξει, τελειώσατε τώρα;» και πήρε το λόγο:
«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάτι με τη Λίγκα γενικά, ούτε με το θεσμό, απλώς τον ενδιαφέρει η διαφάνεια και ο πόλεμος κατά της διαφθοράς. Δεν θέλει να μένει τίποτα κρυφό και αυτό βοηθάει τη Λίγκα και δεν πρέπει να την προβληματίζει».
Απαντώντας εν συνεχεία σε όλα τα θέματα που έθεσε ο Μαρινάκης μεταξύ άλλων σχολίασε:
· Τα προβλήματα με τους ορισμούς διαιτητών που δημιουργούν σκιές σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος, προτείνοντας οι ορισμοί να γίνονται πλέον από τη Λίγκα κάτι που παλιότερα είχε ζητήσει και ο Ολυμπιακός.
· Το θέμα των δανεισμών λέγοντας ότι πρέπει να επαναπροσδιοριστεί το ρυθμιστικό τους πλαίσιο προκειμένου να μην προκαλείται η αίσθηση περί θυγατρικών.
· Την ΕΠΟ που επιχορηγείται από το κράτος και λειτουργεί εις βάρος του ελληνικού πρωταθλήματος.
· Το θέμα των ΜΜΕ που συνδέονται με τον κ. Μαρινάκη και δυσφημίζουν συστηματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο προκαλώντας αντιδράσεις.
Σε ερώτηση για το τι εννοούσε ο κ. Αλαφούζος περί θυγατρικών ο κ. Παναγόπουλος είπε: «Εμείς, δηλαδή ο κ. Αλαφούζος, εννοούσαμε πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένα θεσμικό πλαίσιο ή μάλλον το υφιστάμενο δεν βάζει όριο, οδηγεί τους φιλάθλους να αμφιβάλουν και η αξιοπιστία πηγαίνει από εδώ και από εκεί», κάτι στο οποίο συμφώνησαν όλοι.
ΣΠΑΝΟΣ: «Δεν είναι ανάγκη να απολογείται ο ΠΑΟ, απλά πρέπει να προβλεφθούν καταστατικές ποινές για όποιον ξεφεύγει».
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Εγώ αν ήμουν πρόεδρος δεν θα του έδινα τα λεφτά της χορηγίας».
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Μην τα λες εσύ . Εσύ όταν ήσουν πρόεδρος με τις ενέργειές σου δυσφήμισες το ποδόσφαιρο».
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Εγώ έκανα ένα λάθος και το παραδέχτηκα. Εσύ κάνατε χειρότερα πράγματα μετά».
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Αυτά τα λες εσύ αλλά δεν είσαι πρόεδρος της Λίγκας και δεν μας αφορά».
O Μαρινάκης ρώτησε αν τελειώσανε για να αποχωρήσει και ο Παναγόπουλος πρόσθεσε : «Να πω και για τη διαιτησία. Θεωρούμε ότι το είχε θέσει και ο Ολυμπιακός παλιά, να επανεξεταστεί το ενδεχόμενο οι επιλογές να γίνονται από τη Λίγκα και όχι από την ΕΠΟ. Στηριζόμαστε στις δηλώσεις πρώην μέλους της ΚΕΔ (Σάββας) που λέει ότι δεν είναι ορθά ορισμένοι οι πίνακες».
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Και σε αυτό συμφωνούμε. Κάτι άλλο έχετε να μας πείτε;»
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Λέτε ότι βγάζουμε ανακοινώσεις και δυσφημούμε το άθλημα αλλά έχω εδώ ένα πακέτο που έχει μέσα δημοσιεύματα από μέσα προσκείμενα σε εσάς που μας τσακίζουν».
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Αυτά είναι οπαδικά, ξέρετε τι κάνουν και σε μένα;»
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι μόνο οπαδικά. Είναι μέσα που έχουν άμεση σχέση με τον Ολυμπιακό».
Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού κ. Γιαννίκος άφηνε υπονοούμενα για να δεχτεί την αντίδραση του κ. Παναγόπουλου: «Να μιλάνε αυτοί που έχουν λόγο εδώ μέσα, όχι εσείς. Εγώ μίλαγα με τον πρόεδρό σου. Αν θες να μιλήσεις μπορείς να τα πεις με τον κ. Πέτσο».
ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ: «Αμα δεν με θέλετε φεύγω. Με αυτά που λέτε θίγετε και τον κ. Πέτσο».
ΠΕΤΣΟΣ: «Δεν με θίγει κανείς. Ξέρω τα όριά μου. Ποτέ μου δεν ειρωνεύτηκα ούτε εσάς ούτε τον κ. Μαρινάκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα