Τρεις μήνες έξω ο Μπέντνερ!
Ο διεθνής φορ -που ανήκει στην Αρσεναλ- τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κάλιαρι για το Coppa Italia και οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στον αριστερό μηρό το οποίο μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης ακόμα και για τρεις μήνες.
Αν και ο 25χρονος σε 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, οι Μπιανκονέρι δεν αποκλείεται να ψάξουν άμεσα για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του στο ρόστερ, ενώ υπάρχουν και σενάρια που τους ήθελαν να επιστρέφουν τον Δανό πίσω στην Αρσεναλ από τον Ιανουάριο.
Καλά νέα πάντως υπάρχουν για την Γιουβέντους, από το στρατόπεδο του Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός χαφ αποχώρησε επίσης τραυματίας από τον αγώνα με την Κάλιαρι, όμως οι εξετάσεις έδειξαν μόνο αιμάτωμα στο δεξί γόνατο, ενώ ο Εμανουέλε Τζακερίνι που αποχώρησε στην προθέρμανση και ξεκουράστηκε σήμερα, τα πηγαίνει καλύτερα με την αποθεραπεία του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
