Οι κάρτες φέρνουν πρόστιμα στον Αστέρα

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Οι κάρτες φέρνουν πρόστιμα στον Αστέρα

bet365

Ένα αρνητικό σερί «τρέχει» τις 3 τελευταίες αγωνιστικές ο Αστέρας, καθώς έχει αντικρίσει ισάριθμες κόκκινες κάρτες. Ενοχλημένος ο Τσιώλης, ίσως υπάρξουν ακόμα και πρόστιμα.

Ένα ιδιαίτερο ρεκόρ τρέχει η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, η οποία χτες κόντρα στην Λάρισα είδε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κόκκινη κάρτα, γεγονός που ίσως ρέπει να προβληματίσει τους Αρκάδες.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη μέχρι και την 12η αγωνιστική είχαν αντικρίσει μόλις δύο φορές την κόκκινη κάρτα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μάλιστα, η ομάδα του Αστέρα και στις τρεις αναμετρήσεις ήρθε ισόπαλη, κάτι που δείχνει πως επηρεάστηκε αρκετά από τις αποβολές.

Η... κακή αρχή έγινε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όταν ο Ουσέρο σήκωσε ψηλά το πόδι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας με παίκτη λιγότερο την ομάδα του η οποία μάλιστα εκείνη την ώρα έχανε.

Στην συνέχεια ακολούθησε ο αγώνας με τον Άρη, όπου ο Κουρμπέλης έσπρωξε με την μπάλα τον βοηθό, με φυσικό επακόλουθο να αντικρίσει και αυτός την κόκκινη κάρτα, με τον νεαρό να φέρει μεγάλη ευθύνη για την... ατασθαλία του.

 

Χτες ήταν σειρά του Καρντάσιο, που σαν γνήσιος Λατίνος βγήκε από τα ρούχα του για μία απόφαση του διαιτητή, χωρίς μάλιστα ιδιαίτερο λόγο και αφορμή. Μετά λοιπόν από τα γαλλικά είδε την πρώτη κάρτα και 2 λεπτά αργότερα σε ένα φάουλ είδε ακόμα μία και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στόχος του Τσιώλη είναι να μην επαναληφθούν παρόμοια σκηνικά, που ζημιώνουν τον σύλλογο. Μάλιστα, στην ομιλία του στους ο έμπειρος τεχνικός έχει προειδοποιήσει πως ενδέχεται να πέσουν μέχρι και πρόστιμα σε παίκτες που δείχνουν απείθαρχοι.

Η τελική απόφαση φυσικά θα παρθεί από την διοίκηση, στην οποία αναμένεται να απολογηθούν οι ποδοσφαιριστές.

Στα αγωνιστικά τώρα, η ταλαιπωρία των παικτών του Αστέρα πέρνει τέλος, καθώς εδώ και λίγη ώρα η αποστολή βρίσκεται στο Ηράκλειο σε ξενοδοχείο και έτσι οι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να ξεκουραστούν μετά από δύο δύσκολα 24ωρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως χτες οι Αρκάδες ταξίδεψαν οδικός για 6,5 ώρες προκειμένου να βρεθούν στην Λάρισα, εκεί όπου το βράδυ αντιμετώπισε την τοπική ΑΕΛ. Από εκεί αποχώρησε σήμερα το πρωί και πάλι οδικός για Θεσσαλονίκη, από όπου πήρε το αεροπλάνα για Κρήτη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα