Ο Βιεϊρίνια θέλει... Βόλφσμπουργκ!

Ο Βιεϊρίνια θέλει... Βόλφσμπουργκ!

Ο Βιεϊρίνια θέλει... Βόλφσμπουργκ!

bet365

Ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ βρέθηκε στη Γερμανία, ο ΠΑΟΚ πίεσε την Βόλφσμπουργκ, ωστόσο πληροφορίες του gazzetta.gr μιλούν για άρνηση του Πορτογάλου.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και μετά την απόκτηση του Κατσουράνη θέλει ακόμα ένα... μπακ. Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν το χθεσινό μας ρεπορτάζ για τις επαφές του Γκέρμαν Τσιτσιακόφ στη Γερμανία με ανθρώπους των «Λύκων», ωστόσο το τοπίο μόνο... θολό μπορεί να χαρακτηρισθεί. Ειδικότερα, πληροφορίες του gazzetta.gr κάνουν λόγο πως ο Βιεϊρίνια είχε επαφές τις τελευταίες ώρες με τους ιθύνοντες της Βόλφσμπουργκ στους οποίους και εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στη Γερμανία, αφού οι συνθήκες είναι πλέον ιδανικές γι' αυτόν, θέλει να πετύχει στη Μπουντεσλίγκα και από τον Νοέμβρη έχει καταφέρει να βρει ρυθμό!

Στον γερμανικό σύλλογο υπάρχει διάθεση για περικοπές, με την τεχνική ηγεσία πάντως να εισηγείται την παραμονή του παίκτη. Μάλιστα, οι Γερμανοί κάνουν λόγο πως δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να μίλησε και για άλλους παίκτες της ομάδας, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται από την πλευρά του «δικεφάλου». Το σήριαλ με τον Βιεϊρίνια πάντως δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς ο Άλοφς μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν τη μίνι προετοιμασία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα