«Σε απόσταση 16 βαθμών»
Στην βαθμολογική διαφορά των 16 πόντων που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Πάουλο Μασάντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» με δήλωση του στην προσωπική του ιστοσελίδα, υποστήριξε ότι η πειραϊκή ομάδα υποστήριξε ότι ο Ολυμπαικός εδικαιούτο την νίκη στο ντέμρπι του ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στην γρίπη που τον ταλαιπώρησε:
«Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Αξίζαμε τη νίκη, αλλά η αλήθεια είναι πως κάναμε ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μασάντο στην ιστοσελίδα του, για να προσθέσει: «Δουλέψαμε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες και παίξαμε στις έδρες των σκληρότερων αντιπάλων μας. Στο Champions League από την άλλη, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 9 πόντους».
Όσον αφορά στη γρίπη που τον ταλαιπωρεί, ο Πορτογάλος κατέληξε. «Συμβαίνουν αυτά, αλλά το καλό είναι πως αναρρώνω και βρίσκομαι κοντά στο 100%», ενω΄αναφερομενος στην ψαλιδα που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τους πράσινους ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός διατήρησε σε απόσταση 16 βαθμών τον αντίπαλό του».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
