Με κόσμο στους Ζωσιμάδες
Τον κόσμο στο πλευρό του θα έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, καθώς οι Ηπειρώτες έκαναν δεκτό το αίτημα του «Δικεφάλου» του Βορρά για χορήγηση εισιτηρίων.
Η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα στους Ζωσιμάδες. Εκεί, ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς ο «Άγιαξ» έκανε δεκτό το αίτημά του για χορήγηση εισιτηρίων.
Αυτό γνωστοποίησε σήμερα η ηπειρώτικη ΠΑΕ, όχι όμως και πόσα θα είναι αυτά. Έτσι, οι φίλαθλοι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 7 των Ζωσιμάδων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
