Ανεβάζει στροφές ο Σίσιτς

Ανεβάζει στροφές ο Σίσιτς

bet365

Σε καλό δρόμο είναι η αποθεραπεία του Σίσιτς στον ΟΦΗ, έτρεξε σήμερα ο Σλοβένος που όμως δεν προλαβαίνει τον Αστέρα. Προληπτικά εκτός ο Κουτσιανικούλης, που ξεκινάει βασικός με τους Αρκάδες.

Ευχάριστα είναι τα νέα στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ σχετικά με την κατάσταση του Μίρνες Σίσιτς, καθώς ο Σλοβένος ξεκίνησε τρέξιμο σε χαλαρούς βέβαια ρυθμούς.

Ο παίκτης των Κρητικών δεν προλαβαίνει με τίποτα τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα, αφού η θλάση που τον ταλαιπωρεί δεν έχει υποχωρήσει εντελώς αλλά τουλάχιστον ανεβάζει στροφές και υπάρχει ελπίδα να μπορέσει να παίξει στην Ξάνθη.

Πάντως είναι δεδομένο πως ούτε ο παίκτης ούτε και η ομάδα είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν και να βιαστούν για την επιστροφή του, προκειμένου να μην υπάρξει κάποια υποτροπή.

Καλά πάντως είναι τα νέα και σχετικά με τον Κουτσιανικούλη ο οποίος αν και έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης δεν υπάρχει θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι με τους Αρκάδες. Ο νεαρός επιθετικός μετά και το τέρμα που σημείωσε είναι ανεβασμένος ψυχολογικά και έτσι ο Αναστόπουλος τον προορίζει για αντικαταστάτη του Βιτώρου, ο οποίος ήταν κακός στο Περιστέρι.

Τον... κύκλο των απουσιών κλείνει ο Σαχσανίδης, που έκανε κι αυτός θεραπεία μαζί με το Λάρισα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν κανονικά προπόνηση, με το πρόγραμμα να έχει αρκετές ασκήσεις τακτικής. Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο που θα υπάρχουν δύο προπονήσεις, μία πρωί και μία απόγευμα, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα