«Μοναδικό» ρεκόρ ο Νόιερ!

«Μοναδικό» ρεκόρ ο Νόιερ!

Λευτέρης Ντανοβασίλης
«Μοναδικό» ρεκόρ ο Νόιερ!

bet365

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μανουέλ Νόιερ να σπάσει ρεκόρ, καθώς το ένα και μοναδικό γκολ που δέχθηκε εκτός έδρας στον πρώτο γύρο αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα.

Η Μπάγερν σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όμως αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Νόιερ να γράψει το όνομά του στην ιστορία της Μπουντσελίγκα. Μπορεί να θέλουμε ακόμη μία αγωνιστική για το τέλος του πρώτου γύρου, όμως το τελευταίο παιχνίδι των Βαυαρών είναι εντός έδρας με την Γκλάντμπαχ. Η Μπάγερν έχει δεχθεί όλα κι όλα 6 γκολ, όμως το παράδοξο είναι ότι μόλις το ένα εξ' αυτών είναι σε εκτός έδρας παιχνίδι!

Πιο συγκεκριμένα, ο Νόιερ είδε την εστία του να παραβιάζεται μόνο στη Νυρεμβέργη (1-1) από τα 8 παιχνίδια του πρώτου γύρου μακριά από το Μόναχο. Η επίδοση φυσικά είναι η καλύτερη στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα για την Μπάγερν, που βρίσκεται στο +11 στην κορυφή, με τον 26χρονο γκολκίπερ να κρατάει το μηδέν στα εκτός έδρας παιχνίδια με Γκρόιτερ Φιρτ (3-0), Σάλκε (2-0), Βέρντερ (2-0), Φορτούνα (5-0), Αμβούργο (3-0), Φράιμπουργκ (2-0) και Άουγκσμπουργκ (2-0) κατά σειρά!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα