«Νικήστε την επόμενη φορά»

Δημήτρης Τομαράς
«Νικήστε την επόμενη φορά»

bet365

Περίπου 15 οπαδοί του Ολυμπιακού αψήφησαν κρύο και βροχή και πήγαν στου Ρέντη όπου και υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για το ντέρμπι.

Μεταξύ άλλων τους μετέφεραν τα εξής: «Δεν κερδίσατε τώρα όπως έπρεπε όμως από την άλλη δεν γίνεται να νικάτε παντού και πάντα». Τους επισήμαναν ακόμα πως «εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Φροντίστε όμως να νικήσετε την επόμενη φορά τον Παναθηναϊκό».

Τους κατέστησαν δε σαφές πως η εμφάνισή τους δεν ήταν η ανάλογη σε ορισμένα σημεία. «Δίνετε δικαιώματα να σας αμφισβητούν και όλο ζητάτε, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν κάνετε τίποτα», ακούστηκε χαρακτηριστικά.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μάλιστα πήρε τον λόγο για να τους απαντήσει και είπε: «Έχετε δίκιο. Όλοι είμαστε στενοχωρημένοι». Στην συνέχεια τα 15 περίπου αυτά άτομα αποχώρησαν από του Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα