Τοροσίδης: «Όλοι φταίμε»

Τοροσίδης: «Όλοι φταίμε»

Gazzetta team
Τοροσίδης: «Όλοι φταίμε»

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης δε θέλησε να ρίξει ευθύνες σε κανέναν από τους συμπαίκτες του και τόνισε πως όλοι έχουν ευθύνη για τις ευκαιρίες που έκανε ο Παναθηναϊκός και τα γκολ που πέτυχε.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν μπορούσε, επίσης, να εκφράσει τα συναισθήματά του για το τελικό αποτέλεσμα δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε και ο ίδιος τη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. «Ήταν ένα ντέρμπι με θέαμα και πιστεύω ότι έμεινε ικανοποιημένος ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο και που το είδε από τις τηλεοράσεις.

Εμείς παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην πίεση και στα αμυντικά μας καθήκοντα και μοιραία μας έκανε πολλές ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός και δεν αναφέρομαι μόνο στα γκολ. Δε θέλω να ρίξω ευθύνες σε κανέναν. Την ευθύνη την έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές για τις ευκαιρίες που μας έκανε ο Παναθηναϊκός.

Με λόγια είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μου, ήταν ένα ματς που το θέλαμε όλοι για μας, για τη διοίκηση, για τον κόσμο. Δεν είναι καταστροφικό το 2-2. Ανεξάρτητα με τη βαθμολογική θέση και τα προβλήματα του Παναθηναϊκού στα διοικητικά, πάντα είναι ένα ντέρμπι, αλλά μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.

Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο μπροστά, αλλά εμένα προσωπικά δε μου φτάνει αυτό. Ήθελα κι εγώ τη νίκη, δεν ήρθε. Δεν αλλάζει κάτι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα