Ρότσα: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Ρότσα: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τελευταία του ομιλία προς τους παίκτες πριν το μεγάλο ντέρμπι, τους τόνισε πως πρέπει να δώσουν ότι έχουν για τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Παναθηναϊκού στην τελευταία προπόνηση του συλλόγου πριν το αποψινό παιχνίδι, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όμως, θέλει και τη νίκη στο ντέρμπι.

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός, έχουμε στόχο πάντα τη νίκη και μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε. Ξέρω ότι είστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταλαιπωρημένοι από τα ταξίδια. Ένα βαρύ πρόγραμμα φτάνει στο τέλος του και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχετε καταβάλει. Ανταποκριθήκατε όσο καλύτερα μπορούσατε και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, θα είχαμε πετύχει περισσότερα. Δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω τη σημασία του. Πρέπει να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να δώσουμε ότι έχουμε, για να το νικήσουμε. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, έχουμε στόχο πάντα τη νίκη και μπορούν να νικήσουμε οποιονδήποτε. Αυτή τη νοοτροπία θέλω να δω από εσάς», είπε ο Ρότσα στους πράσινους και συνέχισε: «Θέλω να σκεφτείτε τους οπαδούς που θα έρθουν στο γήπεδο. Μας έχουν στηρίξει πολύ και σε κάθε μέρος. Προσπαθήστε να νικήσετε και για αυτούς, γιατί δεν τους έχουμε προσφέρει πολλές χαρές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα