Θα το πάρει αν…

Θα το πάρει αν…

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Θα το πάρει αν…

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ώστε να πάρει το «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μπορεί να είναι χειρότερος σε σχέση με πέρυσι από πλευράς ρόστερ , αλλά ο Παναθηναϊκός πάει να δώσει το φετινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ καλύτερος σαν ομάδα απ’ότι ήταν πέρυσι. Ο Χουάν Ρότσα έχει αλλάξει πράγματα και σε τακτική και όχι μόνο σε ψυχολογία , ο Παναθηναϊκός είναι σε συνεχή άνοδο και βελτίωση και μάλιστα αυτό φάνηκε και κόντρα σε ομάδα υψηλού επιπέδου , όπως ήταν η Τόττεναμ. Ετσι φαίνεται ότι φέτος θα δούμε στο ΟΑΚΑ έναν διαφορετικό –προς το καλύτερο-Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το αποτέλεσμα κανείς δεν μπορεί να το προδιαγράψει, αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα(με το μειονέκτημα και της κούρασης από το παιχνίδι της Πέμπτης στο Λονδίνο με την Τόττεναμ) για να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού και να τον αφήσει πλέον χωρίς κανένα άλλο κίνητρο στη συνέχεια του πρωταθλήματος το οποίο ουσιαστικά το έχει πάρει.

Ο περσινός Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αναιμικός, άνευρος και υποτονικός σε ένα ντέρμπι που ποτέ δεν τελείωσε μετά τα αίσχη που έγιναν από οπαδούς και διακόπηκε το ματς. Φέτος πιστεύω ότι θα δούμε έναν Παναθηναϊκό με νεύρο με πάθος με σχέδιο, με πλάνο που θα κάνει ευκαιρίες στον αντίπαλό του και από την αποτελεσματικότητά του θα εξαρτηθεί και το αποτέλεσμα. Θα το κερδίσει ο Παναθηναϊκός αν ειναι αποτελεσματικός στις ευκαιρίες, που θα κάνει.Τον Ολυμπιακό τον βλέπω να έρχεται με άνεση στο ΟΑΚΑ .

Ανεση που προκύπτει από την διαφορά 16 βαθμών , αλλά και από την αίσθηση που έχει ο προπονητής του , ότι και ισοπαλία να φέρει δεν τρέχει και τίποτα. Βλέπω ακόμα κάποιους οπαδούς του Ολυμπιακού να μιλούν για άνετη νίκη της ομάδας του με τρία και τέσσερα γκολ. Εχω την αίσθηση ότι όλη αυτή η κατάσταση εντός και εκτός θα κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό και θα βοηθήσει πιο πολύ τον Παναθηναϊκό να φθάσει στη νίκη…. Μάνταλου θέλοντος.

Εγώ θέλω να δω καλή μπάλα , να μην γίνει το παραμικρό και να νικήσει ο Παναθηναϊκός. Βαθμολογικά δεν θα προσφέρει κάτι αφού όταν είσαι ο Παναθηναϊκός ευχαριστημένος είσαι μόνο όταν παίρνεις το πρωτάθλημα, αλλά ενδεχόμενη νίκη των «πρασίνων» θα αλλάξει την διάθεση της ομάδας και του κόσμου και τουλάχιστον θα χαιρόμαστε να βλέπουμε την ομάδα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.