«Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος»(vids)

Απόστολος Παγώνης
«Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος»(vids)

bet365

Ο Χρήστος Ιντζίδης μίλησε για την νίκη επί του Λεωβαδειακού την δική του παρουσία στο παιχνίδι, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα είπε: «Μπήκαμε μόνο για τη νίκη στο γήπεδο. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στο πρώτο εικοσάλεπτο, στη συνέχεια όμως βελτιωθήκαμε και πετύχαμε το στόχο μας. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα στο ματς και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε».
Για την παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου, όμως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος».
Για τα επόμενα ματς: «Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης, να πάρουμε τη νίκη στο Κύπελλο και μετά θα δούμε το επόμενο ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα