«Μας λείπει το εύκολο γκολ»

Απόστολος Παγώνης
«Μας λείπει το εύκολο γκολ»

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην ευκαιρία που χάθηκε από τον Μεντί στο ξεκίνημα του αγώνα. Ενώ ερωτηθείς για τα μεταγραφικά θέματα είπε πως: «η ομάδα χρειάζεται επιθετικό».

Ο προπονητής του Λεβαδειακού αρχικά δήλωσε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, με πολύ καλό ρυθμό, προσπαθήσαμε με νύχια και δόντια για να πάρουμε ένα βαθμό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά δεν κάναμε το γκολ, ειδικά με την κεφαλιά του Μεντί. Αν γινόταν αυτό τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ξέραμε την επικινδυνότητα που υπήρχε με τα φάουλ έξω από την περιοχή, κυρίως με το Λίνο. Είχαμε και τη μεγάλη απώλεια του Πόι που λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να συνεχίσει και χάσαμε τις προσωπικές ενέργειες που μας έδινε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, να έχει καλή συνέχεια, γιατί είναι καλή και κοντρολαρισμένη ομάδα».
Για τη διαφορά μεταξύ πρώτου και δευτέρου μέρους: «Δεν μπορούσαμε να βρούμε λύσεις, ο ΠΑΟΚ διαφοροποίησε το παιχνίδι του, πρόσεξε την κυκλοφορία μπάλας και έχει ποιοτικούς παίκτες».
Για την παρουσία του Λόρενς: «Έδωσε ζωντάνια, πήρε φάσεις πάνω του, αλλά το πιο σημαντικό είναι το γκολ. Αυτό έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο».
Για το τι χρειάζεται η ομάδα του για να μπει στην πεντάδα: «Χρειάζεται επιθετικό και το εύκολο γκολ. Έχουμε πολλές τελικές και δεν μπορούμε να φτάσουμε εύκολα στο γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα