«Βλέπω και θέλω νίκη Ολυμπιακού!»

Gazzetta team
«Βλέπω και θέλω νίκη Ολυμπιακού!»

bet365

Ο Ζαν Μακούν σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr εκτιμά πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει στο ΟΑΚΑ ενώ αναπολεί τις στιγμές που έζησε στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο των ερυθρολεύκων!

- Ζαν καλησπέρα από την Ελλάδα. Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε ένα ακόμα ντέρμπι. Ποιά είναι η εκτίμησή σου για το ματς;

Για μένα ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ καλή ευκαιρία αυτήν την στιγμή να κερδίσει το παιχνίδι και πάρει ακόμα πιο μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προσωπικά βλέπω νίκη του Ολυμπιακού διότι πολύ απλά είναι πολύ καλύτερος από τον Παναθηναϊκό.

- Πως περιμένεις να είναι ο Παναθηναϊκός σε έναν τέτοιο αγώνα μετά την Τότεναμ;

Η αλήθεια είναι πως έκανε καλό παιχνίδι με την Τότεναμ. Προσπάθησε πολύ και έχασε ουσιαστικά το ματς προς το τέλος. Όμως ο Ολυμπιακός προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις. Είναι ανεβασμένος, είναι καλύτερος και εκτιμώ πως όχι μόνο θα νικήσει την Κυριακή αλλά και θα πάρει και δίκαια τον φετινό τίτλο. Για μένα είναι το πρώτο φαβορί.

- Τι είναι αυτό που κάνει τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει σε σχέση με τον αντίπαλό του;

Είναι καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ως σύνολο είναι σαφώς ανώτερος από τον Παναθηναϊκό. Επομένως είναι λογικό να έχει το... πάνω χέρι σε μία τέτοια σημαντική αναμέτρηση για εκείνον όπου πρέπει να πάρει τη νίκη.

- Προσωπικά τι θυμάσαι από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό;

Σίγουρα την ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Τον κόσμο και τις «καυτές» κερκίδες. Αυτά τα ματς ήταν πολύ σπουδαία και για τις δύο ομάδες και η κάθε μία κάθε φορά ήθελε να κερδίσει για τους δικούς της λόγους.

- Τι ματς πιστεύεις πως θα δούμε την Κυριακή;

Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Όπως είπα και πριν ο Παναθηναϊκός αν και είχε ορισμένα προβλήματα στο ευρωπαϊκό του ματς πήγε αρκετά καλά και θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, που από την άλλη είναι σε συνεχή ανοδική πορεία.

- Συσχετίζεις αυτούς τους αγώνες με την Ευρώπη και την κούραση που μπορεί να υπάρχει στους δύο ομάδες;

Σαφέστατα και όχι. Την Κυριακή είναι ένα άλλο παιχνίδι που δεν έχει καμία σχέση με τα ευρωπαϊκά ματς. Είναι ένας άλλος αγώνας και έτσι πιστεύω πως αντιμετωπίζεται και από τους δύο.

- Σου λείπει καθόλου ο Ολυμπιακός;

Μου λείπει πολύ ο Ολυμπιακός. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα και πήρα τίτλου. Έχω τα καλύτερα να θυμάμαι. Μου λείπουν πολύ οι οπαδοί μας. Ο κόσμος ήταν απίστευτος. Ήταν φοβερός.

- Θα ήθελες να γυρίσεις κάποια στιγμή στην Ελλάδα;

Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Εγώ αυτό που θέλω είναι ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη την Κυριακή και ο κόσμος του να συνεχίζει να τον στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Μακάρι να έρθει το «τρίποντο» για την ομάδα, κάτι που θα με χαροποιήσει και μένα πολύ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα