Λίνο και... τέλος!

Απόστολος Παγώνης
Λίνο και... τέλος!

bet365

Ο ΠΑΟΚ τα... χρειάστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό, τα βρήκε σκούρα αλλά ο Λίνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ(69') χάρισε την νίκη στον «δικέφαλο»(1-0).

Με γκολ του Λίνο στο 69ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες. Το τελικό 1-0 αδικεί τους Θεσσαλονικείς που έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τους Φωτάκη και Αθανασιάδη. Ο Λεβαδειακός εκτός από ένα σουτ του Πόι στο 5ο λεπτό η ομάδα της Βοιωτίας δεν δυσκόλεψε τον Δικέφαλο στο να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη μέσα στην Τούμπα.
Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες
Ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε με τους Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Κωνσταντινίδη και αριστερά τον Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ιντζίδης και Κουμάλο. Στη μεσαία γραμμή οι Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ και Φωτάκης. Ενώ στην επίθεση οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης
Ο Γιώργος Παράσχος με σχηματισμό 4-2-3-1 παρέταξε τους Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μουλόπουλος και δίπλα του ο Χοσέμι με. παρτενέρ του Ισπανού ο Γεωργίου ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μεντί. Στη μεσαία γραμμή οι Κόρμπος και Ζησόπουλο. Ο Πόι στα δεξιά, ο Ακόστα στα αριστερά και στον άξονα ο Μάρτινς. Τέλος στη κορυφή της επίθεσης ο Βασιλείου.
Νευρικός ο ΠΑΟΚ
Αβίαστα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ είχαμε στο ξεκίνημα του αγώνα έδωσαν το δικαίωμα στους παίκτες του Λεβαδειακού να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Βοιωτίας πίεσε σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο απειλητικό για την εστία του Χακόμπο.
Έγειρε από τα δεξιά με Πόι
Επιθετικά η ομάδα του Παράσχου αναπτύχθηκε από την δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ όπου ο Κωνσταντινίδης αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τον Πόι. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στο 5ο λεπτό έκανε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 11’ ο Μάρτινς επιχείρησε το δυνατό σουτ από καλή θέση όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Ανέβασε απόδοση
Ο Δικέφαλος άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του και να πιέζει τον Λεβαδειακό μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Μάλιστα στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Κυριακίδη στο 20ο λεπτό ο Φωτάκης για εκατοστά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Μάρτινς να είναι απλός θεατής της φάσης. Η επόμενη καλή στιγμή για τους Θεσσαλονικείς χάθηκε εννιά λεπτά αργότερα με το Κάτσε να πιάνει το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Κυριακίδη να πέφτει στη γωνία και να διώχνει.
Οι επελάσεις και οι ασιστ του Λίνο
Από τα άκρα και πιο συγκεκριμένα από την δεξιά πλευρά του Λεβαδειακού με τον Λίνο να θυμίζει το Βραζιλιάνο όταν πρωτοήρθε στην Τούμπα. Ο 34χρονος αμυντικός έπαιξε σχεδόν όλη την πλευρά μόνος του και με τις σέντρες του έφερνε αναστάτωση στα καρέ του Κυριακίδη. Όπως η φάση στο 39ο λεπτό. Ο Λίνο βρήκε τον Σαλπιγγίδη στο δεύτερο δοκάρι. Ο διεθνής επιθετικός με το κεφάλι θέλοντας να σιγουρέψει το γκολ πάσαρε στον Φωτάκη. Ο τελευταίος αργοπόρησε και δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα σε κενό τέρμα
Το τετ α τετ που δεν έγινε γκολ
Την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα την έχασε ο ΠΑΟΚ στο 52ο λεπτό με τον Αθανασιάδης. Ο Κωνσταντινίδης από τα δεξιά ο Σαλπιγγίδης με το κεφάλι έβαλε τον «Κλάους» τετ α τετ με τον Κυριακίδη όμως δεν μπόρεσε να τον «σκοτώσει» καθώς έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

Ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε στο 58ο λεπτό να αποσύρει τον Ρομπέρ που δεν βοήθησε τον εαυτό του, αλλά και τους συμπαίκτες περνώντας στο παιχνίδι τον Λόρενς.
Πάνω στην γραμμή ο Φωτάκης
Από τις ελάχιστες στιγμές του Λεβαδειακού στα καρέ του Χακόμπο στο 63ο λεπτό ο Φωτάκης έσωσε πάνω στην γραμμή στην κεφαλιά του Μεντί. Στον ΠΑΟΚ φώναζαν για φάουλ πάνω στον ισπανό τερματοφύλακα.
Γκολ και αποθέωση για Λίνο
Με τον καλύτερο του παίκτη, Λίνο, ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 69ο λεπτό ο Βραζιλιάνος αμυντικός μετά από κερδισμένο φάουλ του Κουμάλο, ακριβώς στον άξονα έστησε την μπάλα και άψογη εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 81ο λεπτό ο Λίνο στην αλλαγή του άκουσε ρυθμικά το όνομα του κερδίζοντας το χειροκρότημα της Τούμπας. Δύο λεπτά αργότερα ο Φωτάκης με δυνατό διαγώνιο σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κυριακίδη.


MAN OF THE MATCH: Ο Λίνο ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο από τα δικά του πόδια βγήκαν οι επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε στην πλάτη του τον Δικέφαλο πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Δεν του βγήκε το σημερινό παιχνίδι του Ρομπέρ. Ο Γάλλος ήταν αρνητικός με την μπάλα στα πόδια με αποτέλεσμα να έχει τα περισσότερα λάθη από όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Κάτσε επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις. Κλεψίματα, σουτ και πολύ τρέξιμο για τον νεαρό αμυντικό μέσο τους Δικεφάλου.

Η ΓΚΑΦΑ: Μετά τα πρώτα 20 λεπτά ο Λεβαδειακός εξαφανίσθηκε από το γήπεδο. Κρύφτηκε δίνοντας χώρο στον ΠΑΟΚ χωρίς όμως να παίξει με αντεπιθέσεις. Στην μοναδική ευκαιρία που έχασε η ομάδα της Βοιωτίας προηγήθηκε φάουλ πάνω στον Χακόμπο.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Μιχάλης Βοσκάκης δεν απέφυγε τα λάθη τα οποία ευτυχώς για τον κρητικό ρέφερι δεν έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Με προβλήματα και ο πρώτος βοηθός Γκάγκας που άφηνε τον Βοσκάκη να παίρνει τις φάσεις πάνω του στον τομέα ευθύνης του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Μετά από τρεις ισοπαλίες ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Λεβαδειακό. Αυτή η νίκη θα τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Δώνη και θα τον διατηρήσει στην 2η θέση της βαθμολογίας.


ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Λίνο(81’ Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ(58’ Λόρενς), Σαλπιγγίδης(86’ Πόποβιτς), Αθανασιάδης

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Γεωργίου, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι(53’ Ρομέου), Ακόστα, Ροτζέριο, Βασιλείου(79’ Μίλιεβιτς)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα