Γκούμας: «Αργησε να φύγει ο Φερέιρα»

Γκούμας: «Αργησε να φύγει ο Φερέιρα»

Gazzetta team
Γκούμας: «Αργησε να φύγει ο Φερέιρα»

bet365

Καθυστερημένη χαρακτήρισε την αντίδραση του Παναθηναϊκού στο θέμα του προπονητή, ο Γιάννης Γκούμας, μιλώντας στον sportdog. "Με το αν, δεν προχωράς", είπε για Τοτσέ.

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε για λογαριασμό του σκύλου το χθεσινό παιχνίδι εναντίον της Τότεναμ, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Τι είπε για τα δύο πανομοιότυπα γκολ που δέχτηκαν χθες οι "πράσινοι" και την πορεία του Παναθηναϊκού την εποχή του Φερέιρα.

Πώς είδατε το χθεσινό παιχνίδι;

"Ο Παναθηναϊκός στάθηκε αρκετά καλά σε μία πολύ δύσκολη έδρα και με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, γιατί ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά. Θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Είχε την ευκαιρία στο 1-1 να κάνει το 1-2 και να αλλάξει τα δεδομένα, αλλά... ".

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα