Τα πέντε κέρδη στο τζόκερ Ρότσα!

Τα πέντε κέρδη στο τζόκερ Ρότσα!

Τα πέντε κέρδη στο τζόκερ Ρότσα!

bet365

Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος αναλύει τα πράσινα κέρδη και επισημαίνει ότι αν υπήρχε κάποια μηχανή μελών, ο Παναθηναϊκός με την εμφάνισή του στο Λονδίνο, θα είχε κάνει… ρεκόρ εγγραφών!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Τι να πρωτοκρατήσει από τόσα κέρδη… Ακόμη και ο μετρημένος στα λόγια του Χουάν Ρότσα, ο οποίος πριν από 25 μέρες ήταν προπονητής στην Εθνική Νέων και κολύμπησε στα βαθειά με ένα ρόστερ που δεν έχει επιλέξει, έφτασε να μιλάει για «πολλά κέρδη»…

Θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό; Σε απόδοση 3.50 στη vistabet

Ας δούμε μαζί μερικά:

1. Αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα στην αρχή του ομίλου, στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός και ειδικά επί Ρότσα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, πούλησε ακριβά το τομάρι του. Το άγχος που μετέφερε στους αντιπάλους του για περίπου 22 λεπτά, μετά την ισοφάριση και οι αντιδράσεις της εξέδρας, τα λένε όλα. Ο ΠΑΟ έκανε κάποια βήματα μπροστά στην Ευρώπη σε σχέση με πέρυσι, ακόμη κι αν η μηχανή του πήρε μπρος αργά...

2. Ατομική βελτίωση ποδοσφαιριστών. Ο Σπυρόπουλος, ο Σειταρίδης, ο Ζέκα, ο Βιτόλο, ο Βύντρα, ο Σισόκο σε διαφορετικούς ρόλους και πόσοι άλλοι ακόμη, έχουν ανέβει όχι ένα, αλλά αρκετά επίπεδα σε σχέση με την αγωνιστική εικόνα που είχαν επί Φερέιρα. Εντύπωση προκαλεί η αγωνιστική μεταμόρφωση του Ζέκα, που ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του πορτογάλου προπονητή. Μάλιστα, είχε αφιερώσει το γκολ επί του ΠΑΟΚ στον πρώην προπονητή του. Θαρρείς και ο Ρότσα τους άγγιξε με ένα μαγικό ραβδί και τους έδιωξε το άγχος! Αν δει κάποιος τον ΠΑΟ του προηγούμενου διμήνου και αυτόν του Ρότσα, θα ορκίζεται ότι πρόκειται για άλλη ομάδα! Ότι του κάνει ο Θεός πλάκα...

3. Αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Θυμίζει πλέον Παναθηναϊκό. Οι γραμμές είναι κοντά και η ομάδα είναι πιο σφιχτή. Εχει παιχνίδι από τα πλάγια, ενώ άρχισαν να βγαίνουν και κάθετες πάσες. Ασφαλώς δεν είναι όλα τέλεια, αφού όπως στο ματς με τον Πανιώνιο, έτσι και κόντρα στην Τότεναμ, υπήρξαν λάθη στην αμυντική γραμμή, κυρίως από τον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά όχι μόνον! Φαίνεται ότι αν ο ΠΑΟ βρει ένα καλό δεκάρι τον Γενάρη, μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο, ωστόσο χρειάζεται ακόμη έναν επιθετικό.

4. Πάθος, δύναμη, ψυχή. Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Όλα ξεκινούν από τα αποδυτήρια. Γκρίνιες ασφαλώς, θα υπάρχουν όμως, φαίνεται ότι σιγά-σιγά το κλίμα βελτιώνεται και οι χορδές της κιθάρας του Ρότσα ηχούν μελωδικά στα αυτιά των παικτών.

5. Η σταθερά καλή απόδοση του Χάρη Μαυρία. Ο Ρότσα από την πρώτη στιγμή δεν έψαξε δικαιολογίες και δεν χρησιμοποίησε νεαρούς για να έχει άλλοθι. Εριξε τα μεγάλα φορτία στα μεγάλα καράβια και όχι στα μικρά. Εξαίρεση αποτελούν ο Χάρης Μαυρίας που άρπαξε τη θέση βασικού με το σπαθί του και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, που μολονότι κάνει λάθη ο ελληνοαργεντίνος του δείχνει εμπιστοσύνη. Μία εμπιστοσύνη που δεν κέρδισαν ο μόνιμα απόντας τον τελευταίο καιρό Μπουμσόνγκ και ο ασταθής Βελάσκες, που ήρθε μετά βαίων και κλάδων, αλλά οι πτήσεις του είναι χαμηλές. Ο Μαυρίας αν συνεχίσει έτσι, δεν θα αργήσει να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, κάτι που σημαίνει ότι θα φέρει χρήματα στα άδεια πράσινα ταμεία.

Εχω την εντύπωση ότι αν συνεχίσει έτσι ο Παναθηναϊκός ανεξαρτήτως τι θα γίνει στο ντέρμπι, τα κέρδη θα αυξηθούν κι άλλο. Κυρίως, γιατί η ομάδα δείχνει να δένει σαν… θηλιά για τους αντιπάλους και από αγώνα σε αγώνα, η ομοιογένεια είναι εμφανής. Τόσους συνδυασμούς δεν είχαμε δει σε όλα τα φετινά ματς!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα