Σας χαλάει ο Μήτρογλου, ε;

Σας χαλάει ο Μήτρογλου, ε;

Gazzetta team
Σας χαλάει ο Μήτρογλου, ε;

bet365

Σα να τα μπέρδεψε κάπου ο Βενγκέρ με όσα δήλωσε για τον Μήτρογλου. Ο γνωστός – άγνωστος του sportdog κάνει την πικάντικη ανάλυσή του στο «Ντου στα Αποδυτήρια».

Από την ώρα που διάβασα στην εφημερίδα τη δήλωση του Βενγκέρ μετά το ματς στο Καραϊσκάκη, όλο σπάω το κεφάλι μου, αλλά δεν το έχω καταλάβει ακόμα αυτό που ήθελε να πει.

Πάει, δηλαδή, ο Γάλλος και λέει "ο Μήτρογλου είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στο Λονδίνο, έβαλε κι ένα θαυμάσιο ακόμα απόψε. Δεν θέλω, όμως, να πω περισσότερα γιατί θα θεωρηθεί ότι υπάρχει προοπτική να τον αγοράσουμε".

Έχει πολλούς;

Και κάθεσαι και λες. Για κάτσε, ρε φίλε. Τι πρόβλημα έχεις να τον αγοράσεις τον Μήτρογλου; Δεν κατάλαβα. Έχει πολλούς καλύτερους φορ περιοχής η Άρσεναλ; Και πού είναι; Γιατί, δηλαδή, δεν βάζουν το ένα γκολ μετά το άλλο;

Διαβάστε όλο το άρθρο στο sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα