Το πλάνο για την... απόδραση

Το πλάνο για την... απόδραση

Gazzetta team
Το πλάνο για την... απόδραση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο απεσταλμένος του gazzetta.gr στο Λονδίνο, Νίκος Αθανασίου γράφει για τις σημερινές επιλογές του Χουάν Ραμόν Ρότσα κόντρα στην Τότεναμ (22:05, ΑΝΤ1) και φαίνεται πως έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τον Σο, να ξεκουράσει τον Ζέκα και δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τοτσέ.

Στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στον «τελικό» με την Τότεναμ δείχνει να έχει καταλήξει ο Αργεντινός τεχνικός.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης, με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να αποτελούν πιθανότατα οι Βελάσκες και Βύντρα. Αριστερά και δεξιά τους θα έχουν τους Σπυρόπουλο και Σεϊταρίδη αντίστοιχα και η πεντάδα αυτή δύσκολα θα αλλάξει.

Από εκεί και πέρα πιο ανοιχτά είναι τα πράγματα στο κέντρο και την επίθεση. Ο Σο είναι πολύ πιθανό να πάρει θέση στο κέντρο δίπλα στον Βιτόλο, με τους Χρστοδουλόπουλο, Σισοκό και Μαυρία πιο μπροστά.

Θέση βέβαια διεκδικούν και ο Ζέκα με τον Μαρίνο, όπως επίσης και ο Αντώνης Πετρόπουλος για την κορυφή της επίθεσης, αν κι επικρατέστερος δείχνει ο Τοτσέ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα