Δώρα και... πράσσειν άλογα!

Γιώργος Κοντογεώργης
Δώρα και... πράσσειν άλογα!

bet365

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία με ποδοσφαιριστή να αγοράζει άλογο για να το κάνει δώρο στην κοπέλα του και να... θυμάται μετά ότι εκείνη ζει σε πολυκατοικία!

Το όνομα αυτού του τύπου είναι Λιρόι Φερ, είναι χαφ και όπως διαπιστώνουμε μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα και χωρίς να παίξει. Ο 22χρονος έσκασε 22.000 ευρώ και αγόρασε στην καλή του ένα... ζωάκι που το ονόμασε «Τζάνγκο», όμως παρά την καλή του πρόθεση, το όλο σκηνικό γύρισε μπούμερανγκ.

Ενα φιλαράκι του θύμισε κάτι... ασήμαντο, ότι η κοπέλα του μένει σε διαμέρισμα και δεν μπορεί να κρατήσει μέσα στο σπίτι της το άλογο! Τελικά βρέθηκε λύση, η οποία δεν ήταν άλλη από το να πουλήσει το άλογο και τα τελικά τα κατάφερε αν και μπήκε μέσα 3.000 ευρώ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα