Τα λένε με Κατίδη στα Σπάτα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα βρίσκεται ο Γιώργος Κατίδης μαζί με τον μάνατζέρ του, Θεόφιλο Καρασσαβίδη, μετά το τελευταίο επεισόδιο του νεαρού παίκτη με τον γυμναστή της ομάδας.
Εκεί θα συζητήσει με τον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρέλο και τον προπονητής της ομάδας Εβάλντ Λίνεν που είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την συμπεριφορά του.
Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα περιμένει βαριά «καμπάνα» τον νεαρό πρώην άσο του Άρη, αφού το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων του ανήκουν στον επιχειρηματία, Μιχάλη Φωτίου, ο οποίος είχε κάνει δώρο στην ΑΕΚ τη μεταγραφή του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ηλιόπουλος: Έκανε δωρεά τα έξοδα του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS για ένα χρόνο!
- Ηλιόπουλος: «Τραβήξαμε μια δυνατή πορεία εκτός παρασκηνίου και σηκώσαμε ψηλά τη σημαία του ευ αγωνίζεσθαι» (vid)
- ΑΕΚ: Η σημασία της φιλοδοξίας του Γιόβιτς και η υπόθεση ανανέωσης με την «Ένωση»!
