H απόλυτη ευτυχία του Ζαρντίμ!

Δημήτρης Τομαράς
H απόλυτη ευτυχία του Ζαρντίμ!

bet365

O Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε σαν... μικρό παιδί από την χαρά του μετά το 2-1 με την Άρσεναλ αγκαλιάζοντας αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού και χειροκροτώντας τον κόσμο.

Με το που τελείωσε ο αγώνας ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να μοιραστεί την χαρά του με τους Τοροσίδη, Μανιάτη, Φουστέρ αλλά κυρίως τον Ιμπαγάσα! Ο Ζαρντίμ τα είπε με τον «Κάνιο» για τον αγώνα με την Άρσεναλ και τη νίκη με σκορ 2-1 με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν απόλυτα ευτυχής βλέποντας την ομάδα να σημειώνει μία ακόμα επικράτηση σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Μοίραζε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και τώρα περιμένει να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων και με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης χειροκρότησε ξανά θερμά τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το κάνει σε κάθε παιχνίδι θέλοντας να δείξει το πόσο πολύ εκτιμά τους φιλάθλους της ομάδας του για την διαρκή στήριξή τους.

O Φρανσουά Μοντέστο από την άλλη χάρηκε πολύ που είδε έναν πρώην συμπαίκτη του στην Μονακό. Τον Σκιλασί με τον οποίο ήταν μαζί στους Μονεγάσκους για δύο χρόνια και είχαν την ευχέρεια να θυμηθούν πολλά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα