Οι αριθμοί δείχνουν Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Οι αριθμοί δείχνουν Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Άρσεναλ για ευνοϊκή κλήρωση στο Europa League και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, οι αριθμοί είναι με το μέρος των «ερυθρολεύκων».

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, παρότι έχουν αποκλειστεί από την επόμενη φάση τη κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο λόγος είναι ό,τι με νίκη η ομάδα του Πειραιά θα είναι μία από τις καλύτερες τρίτες της φάσης των ομίλων του Champions League κάτι που θα την φέρει στο γκρουπ των ισχυρών του Europa League.

Από την άλλη και η Άρσεναλ «καίγεται» για τη νίκη προκειμένου να διεκδικήσει μαζί με την Σάλκε την πρωτιά στον όμιλο.

Αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» μόνο αδιάφορη δεν θα είναι για τις δύο ομάδες. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία εν όψει της αυριανής μάχης.

*Είναι η τρίτη φορά που ο Ολυμπιακός και Άρσεναλ συναντιούνται σε ομίλους του Champions League με την κάθε ομάδα να κερδίσει μέσα στην έδρα της. Η αγγλική ομάδα στο πρώτο ματς επικράτησε στο «Εμιρέιτς» διατηρώντας αυτή την παράδοση.

*Ο Ολυμπιακός σκοράρει το 43% των τερμάτων του στα τελευταία 15 λεπτά των αγώνων του στο φετινό Champions League.

*Ο Ολιβιέ Ζιρού έχει τις διπλάσιες ασίστ από τον πιο παραγωγικό παίκτη του Ολυμπιακού.

*Η μόνη αγγλική ομάδα που έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του από το 2000 και μετά είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2001/02 και 2002/03.

*Ο Ολυμπιακός έχει χάσει μόλις 3 από τα 17 τελευταία ματς που έχει δώσει μέσα στην έδρα του στην Ευρώπη.

*Η Άρσεναλ έχει πάρει 6 νίκες στα τελευταία της 17 παιχνίδια μακριά από την έδρα στο Champions League.

*Πριν από την φετινή σεζόν, ο Ρόι Κάρολ δεν έχει παίξει σε αγώνα του Champions League από το 2005 που αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα