Απέναντι στους φίλους του

Απέναντι στους φίλους του

Gazzetta team
Απέναντι στους φίλους του

bet365

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αποτελεί το πρόσωπο της αναμέτρησης ανάμεσα στη Βέροια και τον ΠΑΟΚ, αφού στη διάστημα που πέρασε στον «δικέφαλο» έκανε πολλούς φίλους.

Ο Πολωνός αμυντικός έμεινε πέντε χρόνια στην Τούμπα και οι σχέσεις που έχτισε με την ομάδα είναι πολύ ιδιαίτερες. Ο κόσμος τον έβαλε στην καρδιά του και οι πρώην συμπαίκτες του έχουν να λένε μόνο καλά λόγια. Φυσικά, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί και ότι πλέον το μυαλό του είναι στη νυν ομάδα του. «Θέλω να κερδίσουμε, πλέον ανήκω στη Βέροια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δεσμοί του πάντως με τον «δικέφαλο» διατηρούνται, αφού ο μεγάλος του γιος αγωνίζεται στις ακαδημίες της ομάδας και είναι πολύ πιθανόν στο σημερινό παιχνίδι να δεχτεί ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα