Συνέρχεται η Μίλαν! (vids)

Συνέρχεται η Μίλαν! (vids)

bet365

Αποτελέσματα... κανονικής Μίλαν αρχίζουν να έρχονται για τους Ροσονέρι, που ξανά με πρωταγωνιστή τον Ελ Σαραουί επικράτησαν της Κατάνια στην Σικελία (1-3) και βλέπουν 6άδα!

Μετά από μία περίοδο που το ένα στα δύο αποτελέσματα ήταν ήττα, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δείχνει να παίρνει τα πάνω της αφού μετά την ισοπαλία με την Νάπολι (2-2) και τη νίκη με την Γιουβέντους (1-0) πέρασε με 3-1 από το «Αντζελο Μασιμίνο» της Κατάνια, σε έναν αγώνα που είχε δύο αποβολές. Αυτή ήταν η πρώτη φορά φέτος που η Μίλαν πετυχαίνει δύο σερί νίκες στην Serie A.

Στο 6' έγινε η πρώτη καλή φάση στον αγώνα με τον Μπόατενγκ να κάνει το σουτ με το αριστερό και τον Αντούχαρ να πέφτει και να μποκάρει. Αυτή ήταν και η τελευταία για την Μίλαν στο πρώτο μέρος, στο οποίο οι παίκτες του Αλέγκρι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί. Σε αυτό βέβαια μεγάλο ρόλο έπαιξε το γκολ της Κατάνια στο 11' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο (πρώην παίκτης των Ροσονέρι) Νίκολα Λεγκροτάλιε νίκησε τους πάντες στον αέρα από τη μικρή περιοχή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αμέλια.

Στο 15' ο Αλμιρόν δεν μπόρεσε να βάλει καλά το κεφάλι του στη σέντρα του Μπαριέντος και η Μίλαν προσπάθησε να κάνει κάτι καλό με ανάπτυξη από τα δεξιά στο 32', όμως το σουτ του Νοτσερίνο κοντραρίστηκε. Στο 36' ο Ντε Σίλιο γλίτωσε την τελευταία στιγμή τους φιλοξενούμενους από τη γκάφα του Κονστάντ, ενώ στη τελευταία φάση για το πρώτο 45λεπτο, το φάουλ του Λόντι από πλάγια και μακριά μπλόκαρε ο Μάρκο Αμέλιο, που πήρε για δεύτερο σερί ματς τα γάντια του βασικού.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης άλλαξε όλο το ματς. Στο 49' ο Μπαριέντος της Κατάνια έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Νοτσερίνο, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από τον Ορσάτι και η Μίλαν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα πιο γρήγορα απ' όσο ο πιο αισιόδοξος Ροσονέρο θα μπορούσε να φανταστεί. Μόλις τρία λεπτά μετά μετά, από σέντρα του Ντε Σίλιο, ο Ρομπίνιο πέταχτηκε πρώτος στη μπάλα, τη βρήκε με το πόδι και ο Ελ Σαραουί καθαρά από θέση οφσάιντ με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 56' έγινε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους με τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ να... θυμάται τις σουτάρες με τις οποίες σκόραρε πέρυσι, μετά από πάσα του «Φαραώ».

Στη συνέχεια η Μίλαν ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης, κυκλοφορώντας μπάλα και μην αφήνοντας την Κατάνια ούτε καν να προσπαθήσει να κλέψει το ματς. Στο 70' ο Ελ Σαραουί έχασε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, στο 80' ήταν η σειρά του Ρομπίνιο να χάσει το άχαστο και στο 89' χάθηκε τριπλή μεγάλη φάση με τους Νοτσερίνο και Ρομπίνιο να μπορούν να σκοράρουν από κοντά και τον Εμάνουελσον να έρχεται για να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 90' αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία με τον Μπόατενγκ να βλέπει κόκκινη για μαρκάρισμα από πίσω στον Κάστρο και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε το νέο μεγάλο αστέρι του Ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Ελ Σαραουί, με μαγικό πλασέ δοκάρι και μέσα στο 92'.

Κατάνια (Ρολάντο Μαράν): Αντούχαρ, Αλβαρες, Λεγκροτάλιε, Ρολίν, Μαρκέζε, Σαλιφού (72' Παλιαλούνγκα), Κάστρο, Λόντι, Αλμιρόν (72' Μπελούσι), Μπαριέντος, Μπερχέσιο (77' Ντουκάρα).

Μίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμέλια, Ντε Σίλιο, Μεξές, Ατσέρμπι, Κονστάντ, Ντε Γιονγκ, Μοντολίβο (66' Εμάνουελσον), Νοτσερίνο, Μπόατενγκ, Ρομπίνιο (93' Αμπροζίνι) Ελ Σαραουί.

Διαιτητής: Ορσάτι

 

SERIE A Τελευταία Νέα