«Στα πρότυπα μεγάλων ομάδων ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Στα πρότυπα μεγάλων ομάδων ο Ολυμπιακός»

bet365

Πιο δικαιωμένος από ποτέ για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό κανάλι ο διεθνής στόπερ Πάμπλο Κοντρέρας.

Μιλώντας στη NOVA τόνισε για:

Τον αγώνα με την Παναχαϊκή και την επάνοδό του στο αρχικό σχήμα: Είμαι πάρα πολύ καλά. Δόξα τω Θεώ. Αυτό που μου λείπει αυτήν την στιγμή είναι λεπτά συμμετοχής για να βρω τη φόρμα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στο κύπελλο σαν βασικός. Οπότε είμαι έτοιμος να τα δώσω ξανά όλα στην ομάδα μου. Βέβαια, έχω υπόψη μου ότι ο Σιόβας και ο Μανωλάς βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Οπότε έχω πολύ δουλειά μπροστά μου για να ξανακερδίσω τη θέση μου.

Την άποψή του για Σιόβα, Μανωλά και Παπάζογλου: Πιστεύω πως ο προπονητής έχει σίγουρες εναλλακτικές λύσεις, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Γιατί αυτοί οι τρεις νέοι παίκτες έχουν δείξει πως μπορούν να σταθούν στο ύψος τους, σε όλες τις δυσκολίες που κατά καιρούς αντιμετωπίζει η ομάδα. Μπορούν ν' αντικαταστήσουν άνετα οποιαδήποτε απουσία. Πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να υπολογίζει το ίδιο όλους τους αμυντικούς.

Την σχέση του μαζί τους και το εάν έχει και την μορφή δασκάλου με μαθητή: Αν κρίνουμε από τη διαφορά της ηλικίας, ναι ίσως θα μπορούσα να είμαι ο καθηγητής τους. Από 'κει και πέρα είναι τρία παιδιά τα οποία έχουν πάντα τη διάθεση να μάθουν και να βελτιωθούν. Οπότε αν μπορώ κάπου με την εμπειρία μου να βοηθήσω, τότε ευχαρίστως θα το κάνω.

Το τι εικόνα έχει σχηματίσει για τον Ολυμπιακό: Όπως λέω πάντα και το έχω πει πολλές φορές στη χώρα μου, αλλά και όσες φορές είχα την ευκαιρία εδώ, ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν ανακάλυψα πως ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στις προδιαγραφές των μεγάλων συλλόγων. Αλλά και στο αγωνιστικό επίπεδο, πιστεύω πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ' τις μεγάλες ομάδες. Οπότε πιστεύω πως ήταν μία πολύ καλή επιλογή να έρθω εδώ.

Το ματς με τον Πλατανιά: Όπως όλες οι ομάδες που έρχονται στο Καραϊσκάκη, θα προσπαθήσει να κάνει καλή άμυνα, τουλάχιστον στην αρχή. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, γιατί εμείς θα επιδιώξουμε να είμαστε κυρίαρχοι γιατί θέλουμε να έχουμε την ίδια βαθμολογική διαφορά απ' τον δεύτερο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί εμείς θα πρέπει να το κερδίσουμε και να ανοίξουμε την κλειστή άμυνα του αντιπάλου. Όμως, ο προπονητής μας έχει εναλλακτικές λύσεις για ν' αντιμετωπίσει και αυτό το παιχνίδι.

Το κατά πόσον μπορεί να υπάρχει μία γενική παραδοχή πως αυτός ο τίτλος δεν χάνεται απ' τον Ολυμπιακό: Όχι, θα ήταν πολύ άδικο απ' την πλευρά μας να το βλέπουμε έτσι. Ο κόσμος ίσως να το βλέπει έτσι, γιατί έχει περάσει ένα σημαντικό διάστημα και έχουμε αυτή τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά απ' τον δεύτερο. Όμως, έχουμε μπροστά μας όλο τον δεύτερο γύρο.

Έχουμε πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Και όλοι οι παίκτες σκεφτόμαστε ότι Κυριακή με Κυριακή πρέπει να κερδίζουμε τους βαθμούς για να καταφέρουμε το στόχο μας. Επίσης έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ντέρμπι πριν απ' τα Χριστούγεννα. Και εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την βαθμολογική διαφορά. Αν όχι να την αυξήσουμε πριν φύγουμε για τις διακοπές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα