Πρέπει να δείξει… καρύδια

Πρέπει να δείξει… καρύδια

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Πρέπει να δείξει… καρύδια

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο gazzetta.gr τις αποδοκιμασίες του κόσμου του Ολυμπιακού στον Μασάντο και για το πως θα αλλάξει το κλίμα ο Πορτογάλος.

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου, τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Πάουλο Μασάντο φυσικά και δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο απόλυτος και αδέκαστος κριτής.

Θα σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα του αγώνα με τον Πλατανιά; Σε απόδοση 1.78 στη unibet

Κανείς δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Πορτογάλου. Και δεν πρόκειται για έναν απλό παίκτη, αλλά για την μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας. Μια μεταγραφή μάλιστα, που θύμιζε και σίριαλ, αφού ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βρισκόταν από πολύ παλιά στην λίστα των Πειραιωτών.

Από τον Μασάντο άπαντες περίμεναν, αν όχι να κάνει την διαφορά, τουλάχιστον να ήταν από τους παίκτες κλειδιά. Και φυσικά, όχι να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά στα δύσκολα ευρωπαϊκά ματς.

Ο Μασάντο, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του. Δεν έχει βοηθήσει και είναι λίγες οι φορές που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Προσωπικά για τον 24χρονο Πορτογάλο, πίστευα και πιστεύω στην αξία του.

Το ότι δεν την έχει δείξει ακόμα στον Ολυμπιακό, είναι όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα. Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, έχει και ένα ελαφρυντικό ο Πορτογάλος. Πολύ απλά, στα περισσότερα ματς δεν έχει αγωνιστεί στη κανονική του θέση.

Άλλο το να λες «μπορεί να παίξει και στα πλάγια» και άλλο το να παίζει σχεδόν πάντα εκεί. Ένας παίκτης είναι καλό να μπορεί να αγωνίζεται και σε άλλες θέσεις, αλλά αυτό να συμβαίνει, όταν προκύπτουν προβλήματα. Ο Μασάντο περισσότερο παίζει ακραίος, παρά στην φυσική του θέση, που είναι στον άξονα.

Όσον αφορά τώρα, την σύγκριση που γίνεται με τον περσινό Αμπντούν και πάλι υπάρχει διαφορά. Ο κόσμος αποδοκίμαζε στην αρχή της σεζόν τον Αλγερινό, όχι μόνο για τις άσχημες εμφανίσεις του, αλλά γιατί πίστευε ότι δεν κάνει για το ρόστερ της ομάδας. Και για τον Αμπντούν, των ελάχιστων απαιτήσεων, ήταν πιο εύκολο να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο Μασάντο είναι διαφορετική περίπτωση. Αποδοκιμάστηκε γιατί δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Και για να αλλάξει το κλίμα, πρέπει να αρχίσει να κάνει παπάδες και να δείξει ότι διαθέτει… καρύδια για να αντέξει την πίεση. Ίδωμεν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…