«Το μόνο που λείπει είναι ο Πάμπλο»

«Το μόνο που λείπει είναι ο Πάμπλο»

Gazzetta team
«Το μόνο που λείπει είναι ο Πάμπλο»

bet365

Ο Λίαμ Λόρενς έπλεξε το εγκώμιο του Πάμπλο Γκαρσία, τόνισε ότι ότι ο «Σάλπι» θα ταίριαζε στην Αγγλία και δήλωσε ότι το Κύπελλο αποτελεί μια καλή ευκαιρία.

Ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση του συνδρομητικού καναλιού και τόνισε: «Το μόνο που μας λείπει είναι ένας παίκτης σαν τον Πάμπλο. Μου αρέσει πολύ ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Θα ήθελαν να είμαι υγιής για να έπαιζα περισσότερο μαζί του».

Αναφερόμενος στις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ είπε: «Μέχρι τώρα δίχως να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο έχουμε καταφέρει να πάρουμε αποτελέσματα. Σύμφωνα με την πείρα μου, αυτό είναι καλό επειδή όταν φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο -όπως όλοι θέλουμε- θα πάρουμε ακόμα περισσότερα αποτελέσματα κι όλοι θα είναι ικανοποιημένοι. Ελπίζω αυτό να γίνει πολύ σύντομα».
Για το ματς με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν καλά κατά διαστήματα, είχαν καλή κυκλοφορία αλλά τους βοήθησε το γεγονός ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Προσωπικά θεωρώ ότι μου ταιριάζει καλύτερα η θέση στην επίθεση. Την περασμένη Κυριακή δεν ήμουν καλός, καθώς ήταν προφανής η μακρόχρονη απουσία μου από το γήπεδο. Παίρνοντας χρόνο συμμετοχής θα επανέλθω».
Ο Ιρλανδός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Στέφανο Αθανασιάδη: «Την παρούσα στιγμή σκοράρει σχεδόν σε κάθε αγώνα, κατά συνέπεια αυτός είναι και ο πιο σημαντικός παίκτης. Η Πρέμιερ θα ήταν μια τεράστια δοκιμασία για τον Κλάους. Σίγουρα θα τον έκανε καλύτερο ποδοσφαιριστή». Τον Σαλπιγγίδη πάντως, θα ήθελε να τον δει στο Νησί: «Θα ήθελα να τον δω στο αγγλικό πρωτάθλημα επειδή διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να πρωταγωνιστήσει, πάθος αποφασιστικότητα και σκοράρει, θεωρώ πως θα είχε επιτυχία».
Για το αν η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέσει θέση: «Θα είναι δύσκολο. Η διαφορά με τον πρώτο είναι στους οκτώ βαθμούς, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τον κάθε αγώνα δίχως απώλειες. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο να φέρουμε το πρωτάθλημα». Τέλος αναφέρθηκε και στο Κύπελλο: «Είναι ευκαιρία να πετύχουμε κάτι καλό, να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε και να πάρουμε το Κύπελλο. Άλλωστε είναι γνωστό πως τα πάντα μπορεί να συμβούν σε αυτόν τον θεσμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα