Καλαμάκης: «Καλά μέχρι το 43’»

Καλαμάκης: «Καλά μέχρι το 43’»

Gazzetta team
Καλαμάκης: «Καλά μέχρι το 43’»
Με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός της Προοδευτικής Αντώνης Καλαμάκης χαρακτηρίζοντας ήρωες τους ποδοσφαιριστές του.

Ο νεαρός προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: « Ήρθαμε λέγοντας πως είναι γιορτή του ποδοσφαίρου, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μέχρι το 43’ τα πήγαμε πολύ καλά τακτικά, αλλά λόγω του ότι έχουμε απειρία και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που περάσαμε τόσα το καλοκαίρι και καταφέραμε να βρισκόμαστε τώρα εδώ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα