Ικανοποιημένος από όλα ο Ρότσα!

Ικανοποιημένος από όλα ο Ρότσα!

Gazzetta team
Ικανοποιημένος από όλα ο Ρότσα!

bet365

Χαρούμενος για τη νίκη, την εμφάνιση των Σο, Φορναρόλι, αλλά και γιατί δεν τραυματίστηκε κανείς στο γήπεδο αυτό, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο Αργεντίνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που καταβάλει ο Σο και οι υπόλοιποι, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που με αυτές τις συνθήκες βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε την ομάδα.

Αρχικά ο… ινδιάνος σε ερώτηση για τους νεαρούς που έπαιξαν σήμερα και αν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους τόνισε: «Όπως ήταν το γήπεδο ειδικά τα τρία πρόσωπα που ήταν οι Σο, Αποστολόπουλος και Δώνης τα πήγαν καλά. Δεν θυμάμαι να έχει τόσο νερό στο ΟΑΚΑ όσο σήμερα και πάλι καλά που τελείωσε ο αγώνας και δεν χρειάστηκε να έρθουμε και πάλι αύριο. Το θετικό είναι πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί γιατί έρχονται τα ματς με Πανιώνιο, Τότεναμ και Ολυμπιακό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα ματς αυτά».

Για το αν τα γκολ του Φορναρόλι τον βοηθήσουν στην συνέχεια: «Αυτή την ερώτηση στον ίδιο, έχουν γίνει κάποια πράγματα που δεν έχει ξαναδεί ο Παναθηναϊκός όπως η εμφάνιση του Σο για πρώτη φορά και μετά από αποχή. Ελπίζουμε να τον βοηθήσει το γκολ τον Φορναρόλι. Έχουμε και άλλα παιδιά και χρειαζόμαστε και όλους τους ποδοσφαιριστές για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ήταν ήρωες αυτοί που ήρθαν με ακραίες καιρικές συνθήκες και θέλαμε να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση. Είμαστε ικανοποιημένοι ειδικά γιατί στο δεύτερο ημίχρονο που το γήπεδο ήταν πιο βαρύς δεν τραυματίστηκε κανένας».

Για το ντεμπούτο του Σο: «Εμείς τον βλέπουμε κάθε μέρα πόσο προσπαθεί και πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ στην συνέχεια».
Αν ήταν ρίσκο η χρησιμοποίηση του: «Εμείς θέλαμε η πρώτη παρουσία του, έπρεπε να παίξει για ένα χρονικό διάστημα ήταν προγραμματισμένη, δεν βοήθησε το γήπ0εδο, αλλά φάνηκε ότι το θέλε πάρα πολύ. Χάρηκε αυτός, χαρήκαμε και εμείς και ο κόσμος που τον είδε για πρώτη φορά και ελπίζουμε να είναι γερός και να μας βοηθήσει στην συνέχεια».

Εν τω μεταξύ με τη λήξη του ματς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε στην κάμερα του OTE TV: «Οι καιρικές συνθήκες ήταν ήταν ακραίες είχα πολλά χρόνια να δω να βρέχει τόσο πολύ. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι σημαντικός για μας και είδαμε πολλά σε ένα ματς με πολλές αλλαγές και που οι συνθήκες το έκαναν δύσκολο. Παρόλα αυτά κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είδαμε πράγματα το πρώτο ματς του Σο το πρώτο παιχνίδι για τους δυο μικρούς και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που δείξαμε σήμερα».

Είδαμε μια ομάδα με πολλά παιδιά από την ακαδημία της να παίζουν σήμερα;

«Νομίζω ότι η δουλειά που γίνεται τα δυο τελευταία χρόνια έχει αρχίσει και φαίνεται σοβαρά. Θέλει υπομονή και δουλειά. Ο προγραμματισμός στην ακαδημία υπάρχει και ένα κομμάτι πάρα πολύ όμορφο που έχει ο Παναθηναϊκός είναι η ακαδημία του. Είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε πολλά παιδιά από τα σπλάχνα μας. Είναι μονόδρομος για μας να έχουμε παιδιά από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα».

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι το Κύπελλο;

«Όχι το κάθε παιχνίδι είναι ο πρώτος μας στόχος. Είμαστε μια ομάδα κορυφής που ναι μεν περνάει δυσκολίες αλλά δεν παύει να κάνει πρωταθλητισμό. Ετοιμαζόμαστε από τώρα για τα ματς που έρχονται και δη αυτό με τον Πανιώνιο. Πρέπει να δουλέψουμε για να φέρουμε την ομάδα και πάλι στην κορυφή. Έρχονται καλές μέρες για τον Παναθηναϊκό στο μέλλον. Έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι τις 23 του Δεκέμβρη και για αυτό κάναμε και πολλές αλλαγές ώστε να ξεκουράσουμε και κάποια παιδιά».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα