Mέσι, Ρονάλντο και Ινιέστα!

Θάνος Σαρρής
Mέσι, Ρονάλντο και Ινιέστα!

bet365

Δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα και ένας της Ρεάλ Μαδρίτης στην τελική τριάδα για τη Χρυσή Μπάλα! Ο λόγος για τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντρές Ινιέστα!

Σε συνέντευξη Τύπου, η οποία μεταδόθηκε και διαδικτυακά, η FIFA σε συνεργασία με το France Football ανακοίνωσε τους τρεις φιναλίστ για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του 2012. Ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν οι... στάνταρ και ο τρίτος είναι ο Αντρές Ινιέστα, αφήνοντας εκτός τον Τσάβι, τον Κασίγιας και τον Φαλκάο που «έπαιζαν» επίσης δυνατά για την τριάδα! Δεν θα μπορούσε πάντως να έλειπε ένας Ισπανός, λόγω της κατάκτησης του Euro 2012 από τη Λα Ρόχα.

O μοναδικός Ισπανός πάντως που έχει πάρει Χρυσή Μπάλα ήταν ο Λουίς Σουάρεθ το 1960! Η Μπάρτσα, από την πλευρά της, στην επέτειο των 113ων χρόνων από την ίδρυσή της, βλέπει δύο παίκτες της να διεκδικούν τον τίτλο!

Όσον αφορά τους προπονητές, το βραβείο θα κριθεί ανάμεσα στο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ο οποίος οδήγησε την Ισπανία στην κορυφή της Ευρώπης, τον Πεπ Γκουαρδιόλα που «έκλεισε» τον κύκλο του στη Μπαρτσελόνα με ένα Κύπελλο Ισπανίας και έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ και τον Ζοσέ Μουρίνιο, που βοήθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέψει στους τίτλους.
 

Τελευταία Νέα