Καταιγίδα... Γκομίς με Μαρσέιγ

Γιώργος Φραδελάκης
Καταιγίδα... Γκομίς με Μαρσέιγ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μία ομάδα... μόνος του ήταν ο Μπαφετιμπί Γκομίς , που με χατ τρικ χάρισε μεγάλο διπλό στη Λυών επί της Μαρσέιγ με 4-1, σε εξ αναβολής ματς του Σαμπιονά!

Τραυματική βραδιά πέρασαν οι Μασσαλοί μπροστά στο κοινό τους, όπου και γνώρισαν τη συντριβή από την ομάδα του Γκαρντέ. Μόλις ένα τρίλεπτο χρειάστηκε η Λυών που σημειωτέον προερχόταν από την συντριβή στην Τουλούζ (3-0), για να ανοίξει το σκορ με τον Γκομίς από το σημείο του πέναλτι, ενώ ο ίδιος ήταν που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 34'. Με το καλημέρα της επανάληψης ο Μαλμπράνκ ήρθε για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων, ενώ ο Γκομίς στο 72' απλά υπέγραψε την... κηδεία της Μαρσέιγ και ολοκλήρωσε το δικό του «παρτί». Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της Μπο, ήταν να μειώσουν με τον Ρεμί στο 78'.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι «Λυονέ» σκαρφάλωσαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, βρισκόμενοι στο +2 από τις Παρί και Μαρσέιγ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα