«Έκανα μήνυση από αγανάκτηση!»

«Έκανα μήνυση από αγανάκτηση!»

Αντώνης Καλκαβούρας
«Έκανα μήνυση από αγανάκτηση!»

bet365

O οπαδός του Παναθηναϊκού που μήνυσε τον διαιτητή Αρετόπουλο, μιλάει για πρώτη φορά και εξηγεί στο gazzetta.gr γιατί το έκανε και ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες του.

Αποφασίζοντας να ψάξουμε το θέμα, συνδυάσαμε τις πηγές μας στην Κρήτη με τις αντίστοιχες αρκετών καλών συναδέλφων του αστυνομικού ρεπορτάζ, χωρίς την βοήθεια των οποίων δύσκολα θα φτάναμε στην πηγή και θα πίναμε και νερό! Η ουσία είναι ότι μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, εντοπίσαμε τον φίλαθλο που συζητήθηκε όσο κανένας άλλος το τελευταίο τριήμερο και σεβόμενοι την επιθυμία να διατηρήσει την ανωνυμία του σας παραθέτουμε τα γεγονότα, έτσι όπως ο ίδιος μας τα διηγήθηκε...

«Μήνυση για να μην χάσω το δίκιο μου!»

«Είμαι κάτοικος Ηρακλείου και οπαδός του Παναθηναϊκού. Με αφορμή την κάθοδο της αγαπημένης μου ομάδας στην Κρήτη, για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Πλατανιά, ταξίδεψα μαζί με τη γυναίκα μου στα Χανιά για να παρακολουθήσω από κοντά το παιχνίδι. Βλέποντας μπροστά στα μάτια μου, τον διαιτητή να λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις, κυριολεκτικά βγήκα από τα ρούχα μου... Είναι στιγμές που είναι τέτοια η αδικία για την ομάδα σου, που αγανακτείς και σου περνάει από το μυαλό να πας να τον αρπάξεις από τον γιακά και να του πεις “γιατί ρε φίλε το κάνεις αυτό;”. Ε, εγώ προτίμησα, αντί να τον προπηλακίσω και να χάσω το δίκιο μου, να τον στείλω ενώπιον της δικαιοσύνης για προσβολή της φίλαθλης ιδιότητας!», μας είπε αρχικά ο 45χρονος Ηρακλειώτης, έμπορος στο επάγγελμα, που μας παρακάλεσε να μην αποκαλύψουμε το όνομά του και συνέχισε:

Γιατί η μήνυση έγινε από τη γυναίκα του!

«Επειδή, όμως, δεν είχα μαζί μου την αστυνομική μου ταυτότητα, τη μήνυση την έκανε η γυναίκα μου και η αλήθεια ότι η επιμονή μας, εξέπληξε τους αστυνομικούς στο τμήμα των Χανίων... Και προσέξτε, δεν την κάναμε για τα μάτια του κόσμου, ούτε φυσικά για να τραβήξουμε τα φώτα της δημοσιότητας. Αν ήταν έτσι δεν θα πληρώναμε το παράβολο των 100 Ευρώ για την ολοκλήρωση της καταγγελίας... Ίσα-ίσα που την καταθέσαμε για να την υποστηρίξουμε και να ταράξουμε λίγο τα νερά, με την ελπίδα ότι θα αλλάξει κάτι...», κατέληξε ο Κρητικός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, που ελπίζει ότι με αυτή του την κίνηση θα μπορέσει να ευαισθητοποιήσει τους ίδιους τους διαιτητές, έτσι ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον “σφυρίγματα” όπως αυτά του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στον αγώνα του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα