Το... ερωτηματικό του Λίνεν

Το... ερωτηματικό του Λίνεν

Γιώργος Τσακίρης
Το... ερωτηματικό του Λίνεν

bet365

Με αφορμή την συμπλήρωση των 59 ετών ο Γερμανός τεχνικός έφτασε στα Σπάτα με τούρτα κι ένα κεράκι ερωτηματικό προκαλώντας αρκετά σχόλια από τους παίκτες οι οποίοι όλοι μαζί του ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες.

Ο Έβαλντ Λίνεν συμπληρώνει σήμερα 59 χρονια ζωης και λόγω της διπλής προπόνησης που έχει προγραμματιστεί θα το γιορτάσει... στον αγωνιστικό χώρο των Σπατών. Μάλιστα ο τεχνικός της ΑΕΚ έφτασε στο προπονητικό κέντρο με μια τούρτα στην οποία δεν είχε αριθμό αλλά ένα ερωτηματικό μια κίνηση που έδειξε το ευχάριστο κλίμα στα αποδυτήρια, αφού άμεσα ήταν τα πειράγματα προς τον Γερμανό τεχνικό όσον αφορά την ηλικία του.

Έπειτα οι παίκτες ευχήθηκαν υγεία, ευτυχίια και πολλές επιτυχίες με την απάντηση του Έβαλντ Λίνεν προς τους παίκτες του να είναι ότι αυτό εξαρτάται από όλους και κυρίως τους ποδοσφαιριστές αναφερόμενος φυσικά στις πολλές ευχές που δέχτηκε από τους παίκτες για πολλές επιτυχίες. Ο ίδιος έχει λάβει πολλά μηνύματα από δικούς του και γνωστούς αλλά και από ΑΕΚτσήδες που του εύχονταν κυρίως μακροημέρευση στον πάγκο της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα