Σφύριξα κι... έληξες (vids)!

Σφύριξα κι... έληξες (vids)!

Γιώργος Βροντάκης
Σφύριξα κι... έληξες (vids)!

bet365

Έχουν ήδη περάσει 12 αγωνιστικές για τη Super League και ο Παναθηναϊκός έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Το gazzetta.gr παρουσιάζει όλες τις «φωνές» του τριφυλλιού ανά ματς.

Ο Πάνος Κιάμος το 2010 κυκλοφόρησε ένα πολύ ωραίο τραγούδι με τίτλο: «Σφύριξα κι έληξες», ένα άσμα που θα μπορούσε να ακούγεται από τα μάτριξ μετά από κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού, στο οποίο έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία, όπως στο χθεσινό με τον Πλατανιά.

Κάνε εγγραφή στη vistabet και πάρε μπόνους 100%

Σίγουρα οι άνθρωποι των πρασίνων θα το αφιέρωναν σε κάθε ρέφερι που τους πάει κόντρα, με τους παρακάτω στίχους να έχουν την σημασία τους:

«Η συγνώμη είναι για σένα άγνωστη νομίζω λέξη,

τι είναι πόνος και τι χάδι δυστυχώς τα χεις μπερδέψει
Για τους άλλους είσαι εντάξει, μα για την καρδιά μου είσαι
οπλισμένος δολοφόνος που απλά καταζητείσαι»,

Άλλωστε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές σε εγκληματική οργάνωση, με τον... οπλισμένο δολοφόνο που τραγουδάει ο Κιάμος να τον βλέπει ο Αλαφούζος και ως διαιτητή!

Ο διαιτητής Αρετόπουλος έκανε πράγματα και θαύματα στα Χανιά μαζί με τον βοηθό του καθώς ότι σφύριζε ήταν εις βάρος του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να έχουν πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία στη Super League και δεν πρόκειται να αφήσουν όλα να περάσουν απαρατήρητα.

Το gazzetta.gr σας αναφέρει ένα – ένα τα 12 φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, ανά αγωνιστική και σας παρουσιάζει για ποιες φάσεις διαμαρτύρεται το τριφύλλι.

1η αγωνιστική Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-1

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να νίκησε στην φετινή πρεμιέρα, αλλά αυτό δεν σήμαινε πως όλα ήταν «μέλι – γάλα» με την διαιτησία. Μετά το τέλος του αγώνα στη Βοιωτία οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν παράπονα για τα σφυρίγματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι άνθρωποι της πράσινης διοίκησης είχαν παράπονα για τη διαιτησία του Κομίνη κάνοντας λόγω για άλλον ρέφερι στο πρώτο μέρος και άλλον στο δεύτερο, δίνοντας πολλά φάουλ υπέρ των γηπεδούχων κλείνοντας τον Παναθηναϊκό στα καρέ του.

2η αγωνιστική Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια παράπονα από τον Τάσο Σιδηρόπουλο καθώς ο εν λόγω διαιτητής απέβαλλε στην ίδια φάση (53') τον Κώστα Κατσουράνη δείχνοντας στην αρχή κίτρινη κάρτα και μετά απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία. Ο αρχηγός του τριφυλλιού διαμαρτυρήθηκε έντονα σε ένα φάουλ που (δεν) έκανε ο Τοτσέ και τιμωρήθηκε με 6 αγωνιστικές.

Οι πράσινοι φωνάζουν επειδή ο Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του έδειχναν πανεύκολα κάρτες στους γηπεδούχους και άφηναν το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΣ ατιμώρητο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ και τόνισε ότι μπορεί να υπάρχει ακόμα και εγκληματική οργάνωση, μάλιστα η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση που ανέφερε:

«Δυστυχώς, οι επιφυλάξεις και οι φόβοι μας για τον τρόπο που λειτουργούν κάποιοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβεβαιώθηκαν. Οφείλουμε να τονίσουμε ότι αυτός ο δρόμος έχει ήδη οδηγήσει σε σημαντικότατα προβλήματα το χώρο του ποδοσφαίρου και όσο τέτοια φαινόμενα συνεχίζονται, το βέβαιο είναι ότι τα προβλήματα επιτείνονται».

3η αγωνιστική Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάποιο παράπονο από την διαιτησία του Αρετόπουλου. Είχε ακυρωθεί σωστά γκολ του Τοτσέ ως οφσάιντ.

4η αγωνιστική Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-1

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 1-0, αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 76', με τον Ιγκλέσιας με το τριφύλλι να υποστηρίζει πως όταν ο Μπέλιτς έκλεψε την μπάλα από τον Ζέκα, πριν πασάρει στον Ιγκλέσιας, είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Πορτογάλο άσο του τριφυλλιού.

Ομως, δεν ήταν το μόνο παράπονο για τον Ηλία Σπάθα που έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, όμως, έδειχνε και πολλά φάουλ υπέρ του Ατρόμητου.

5η αγωνιστική Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ο Παναθηναϊκός φωνάζει για πέναλτι πάνω στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο 8' που θα ήταν και κόκκινη κάρτα, όμως, ο διαιτητής Κουκουλάκης δεν έδειξε τίποτα.

6η αγωνιστική Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-2

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποια παράπονο από την διαιτησία.

7η αγωνιστική Παναθηναϊκός – Αρης 1-1

Ο διαιτητής Καλογερόπουλος δεν έδειξε καθαρό πέναλτι πάνω στον Χριστοδουλόπουλο και υπέδειξε την άσπρη βούλα σε ένα μαρκάρισμα του Παπαζαχαρία πάνω στον Σισοκό που δεν ήταν φάουλ. Ο παίκτης του Άρη αποβλήθηκε.

8η αγωνιστική ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2

Ο Σταύρος Τριτσώνης έγραψε για ελαφριά σφαλιάρα που δέχτηκε ο Χάρης Μαυρίας από οπαδό του ΟΦΗ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Κρητικούς, με τον ρέφερι να μπορούσε να είχε διακόψει και οριστικά τον αγώνα.

9η αγωνιστική Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-0

Δεν υπήρξε κάποιο παράπονο για τον Τάσο Κάκο.

10η αγωνιστική Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 0-0

Για μια αμφισβητούμενη φάση φωνάζει ο Παναθηναϊκός στο 43' του αγώνα. Ο Σπυρόπουλος σέντραρε συρτά, ο Ζέκα έπιασε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε ακούσια στο χέρι του Κοντοδήμου με τον διαιτητή Δασκαλόπουλο να δείχνει «παίζεται».

11η αγωνιστική Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-0

Δεν υπήρξε κάποιο παράπονο για τον Σταύρο Τριτσώνη.

12η αγωνιστική Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 2-1

Για ποια φάση να πρωτοδιαμαρτυρηθεί ο Παναθηναϊκός; Στο 0-0 ακυρώθηκε ένα γκολ του Τοτσέ ως οφσάιντ, που δεν υπήρχε ποτέ καθώς ο Ισπανός καλυπτόταν σχεδόν δύο μέτρα από τον αντίπαλο αμυντικό.

Μετά, ο Αρετόπουλος έδωσε πέναλτι σε βάρος του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει, αφού ο Βύντρα δεν ανατρέπει τον αντίπαλο, ούτε καν τον ακουμπάει με τον αρχηγό του τριφυλλιού να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα. Ο ρέφερι ήταν μπροστά στην φάση και είχε καθαρό οπτικό πεδίο.

Στο 89' δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, ενώ στο πράσινο στρατόπεδο φωνάζουν και για την αποβολή του Ζέκα υποστηρίζοντας πως δεν ήταν να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα