Με μάτι που... γυαλίζει!

Με μάτι που... γυαλίζει!

Gazzetta team
Με μάτι που... γυαλίζει!

bet365

Στον Άρη είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τον Πανθρακικό τη Δευτέρα (26/11) και να κάνουν το πρώτο βήμα για την αλλαγή του κλίματος στην ομάδα, με τη νίκη να είναι επιτακτική.

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και αυτή που προηγήθηκε από τον Λεβαδειακό έχουν στριμώξει στον τοίχο τους «κίτρινους», οι οποίοι ψάχνουν τρόπο να αντιδράσουν. Οι ίδιοι οι παίκτες ξέρουν καλά ότι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι κομβικό και δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες. Έτσι, είναι αποφασισμένοι να κάνουν το διπλό στην Κομοτηνή, το οποίο, πέραν του βαθμολογικού, θα έχει μεγάλο ψυχολογικό όφελος.

Μπουγιουκλής και Πασιαλής έχουν στείλει το μήνυμα στους παίκτες, τονίζοντάς τους ότι πρέπει να προσηλωθούν στο ματς. Οι δύο τεχνικοί θα έχουν στη διάθεσή τους τον Νταβίντ Αγάνθο, ο οποίος είναι έτοιμος, αλλά και τον Κώστα Καπετάνο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα