Μπερλουσκόνι: «Πρόβλημα ο Πάτο»!

Μπερλουσκόνι: «Πρόβλημα ο Πάτο»!

Μπερλουσκόνι: «Πρόβλημα ο Πάτο»!

bet365

Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο επιβεβαίωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τα ιταλικά δημοσιεύματα για έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της Μίλαν σχετικά με τον Αλεσάντρε Πάτο.

«Ο Πάτο είναι πραγματικά πρόβλημα για τη Μίλαν και ελπίζουμε να το λύσουμε. Είναι πρόβλημα γιατί ήταν ο ποδοσφαιριστής με το μεγαλύτερο μέλλον μπροστά του αλλά στα 22-23 του χρόνια έχει τόσους πολλούς τραυματισμούς και η αξία του έχει πέσει πολύ...», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ροσονέρι και στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Γιουβέντους: «Το Σάββατο θα πάω στο Μιλανέλο γιατί αυτό είναι το σωστό. Η Μίλαν, όπως βλέπετε στα τελευταία ματς, δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο και είναι απαραίτητη η παρουσία μου».

Η νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους με σκορ 1-0 πληρώνει 9.00 στη vistabet

Ο Μπερλουσκόνι είπε ξανά ότι «έπρεπε να πουλήσουμε Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα γιατί έτσι γλιτώσαμε 160 εκατ. ευρώ και θα πρέπει να κοιτάξουμε πλέον νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Ελ Σαραουί» ενώ σε ερώτηση για τη μάχη Γιουβέντους-Ιντερ για το Scudetto απάντησε: «Δε θέλω να πάρω θέση υπέρ της μιας ή της άλλης. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες και το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον ως το τέλος. Θα έλεγα, πάντως, ότι στη μάχη για τον τίτλο είναι και η Νάπολι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα