Απόφαση-σοκ για Άρη!

Απόφαση-σοκ για Άρη!

Απόστολος Παγώνης
Απόφαση-σοκ για Άρη!

bet365

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, δικαίωσε και πάλι τον Μιχάλη Σηφάκη στη διαμάχη του με τον Άρη και σόκαρε την ΠΑΕ καθώς πρέπει να του δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ταφόπλακα στα όνειρα της διοίκησης του Άρη έβαλε η ΕΠΟ με την απόφασή της να δικαιώσει τον Μιχάλη Σηφάκη για δεύτερη φορά επιβάλλοντας στον Άρη το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Η νίκη του Άρη επί του Πανθρακικού προσφέρεται σε απόδοση 3.10 στην bwin

Μια απόφαση-μαχαιριά τη δεδομένη χρονική στιγμή που ο Άρης καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για την υπαγωγή του στο άρθρο 99. Τα δεδουλευμένα στον Σηφάκη είναι 188.000 ευρώ, ενώ 800.000 ευρώ του επιδικάστηκαν, γιατί του αναγνωρίστηκε προστατευόμενη περίοδος.

Η νομική υπεράσπιση του Άρη επιχειρηματολόγησε ως το αντίθετο για την προστατευόμενη περίοδο, αλλά η επιτροπή εφέσεων ούτε καν έλαβε υπ” όψιν της το σκεπτικό των κίτρινων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα