Καρνέζης: «Συνεχίζω συγκεντρωμένος»
Αναλυτικά όσα είπε ο πορτιέρο του Τριφυλλιού στην κάμερα του ΑΝΤ1:
«Ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια το παιχνίδι, νικήσαμε δίκαια νομίζω. Δεν απειληθήκαμε και μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ».
Για το ματς με την Τότεναμ: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα τα δώσουμε όλα και ό,τι βγει».
Για την αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία. Έχουμε «ανέβει» και ελπίζω να υπάρξει συνέχεια. Πριν δεν είχαμε τα θετικά αποτελέσματα, γι΄ αυτό υπήρχε αυτή η εικόνα. Είναι δύσκολο να σηκώσεις κεφάλι όταν δεν νικάς».
Όσο για τους σκάουτερ που τον παρακολουθούν: «Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.