Τα δεδομένα για Μανωλά

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Μανωλά

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς παρότι ήθελε πολύ να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν σε θέση να το κάνει λόγω του τραυματισμού του, όπως διευκρίστηκε σχετικά στο λιμάνι.

Οι τοποθετήσεις του Σάββα Θεοδωρίδη σχετικά με την μη συμμετοχή του Μανωλά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ξεκίνησαν μία σειρά από συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Το γεγονός όμως είναι ότι ο νεαρός στόπερ αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και μοιραία δεν ήταν εφικτό να προλάβει το ματς με την Ένωση.

Από μεριάς των Πειραιωτών αυτό που τονίζονταν αναφορικά με την δήλωση του κ. Θεοδωρίδη ήταν ότι «προφανώς εννοεί ότι ήταν απόφαση της διοίκησης και του προπονητή. Η απόφαση αυτή είχε δύο άξονες: πρώτον ότι δεν ήταν 100% έτοιμος.

Δεύτερον ότι με την παρουσία του θα φανάτιζε ακόμα περισσότερο την ήδη φανατισμένη εξέδρα» ενώ υπογραμμίζονταν ότι ο παίκτης «ήθελε σαν τρελός να παίξει στο ντέρμπι και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας». Μάλιστα σημείωναν πως στο γήπεδο της Σάλκε βρέθηκαν οπαδοί της Ένωσης που έκαναν ουκ ολίγες υβριστικές επιθέσεις στον παίκτη. Με άλλα λόγια ξεκαθαρίστηκε ότι εφόσον ο παίκτης ήταν απολύτως καλά θα έπαιζε με την ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα