Ανακατεύει την τράπουλα ο Δώνης

Απόστολος Παγώνης
Ανακατεύει την τράπουλα ο Δώνης

bet365

Οι δοκιμές στον ΠΑΟΚ συνεχίζονται, με τον Γιώργο Δώνη να μην έχει αποφασίσει ακόμα σε ποιους παίκτες θα στηριχθεί σε άμυνα και μεσαία γραμμή ενόψει Ολυμπιακού.

Η επιστροφή του Κοστίν Λαζάρ σε κανονικούς ρυθμούς προπόνηση αυξάνει τις λύσεις που αρχικά είχε ο Γιώργος Δώνης στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στο σημερινό διπλό δοκίμασε στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Λίνο. Επίσης ο Βιβιάν τοποθετήθηκε αντί του Κουμάλο δίπλα στον Κατσικά.

Με όσα έδειξε χθες και σήμερα ο Δώνης δείχνει πως την ψάχνει ακόμα για το σχήμα που θα παρατάξει στην Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν στην επίθεση έχει καταλήξει στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή δυσκολεύεται. Όμως όχι για πολύ καθώς αύριο(23/11) θα είναι η τελική πρόβα της ενδεκάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα