«Δεν είμαι... Ιμπραΐμοβιτς»

«Δεν είμαι... Ιμπραΐμοβιτς»

Γιώργος Φραδελάκης
«Δεν είμαι... Ιμπραΐμοβιτς»

bet365

Ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα σημείωσε ο Φιλίπ Μεξές κόντρα στην Άντερλεχτ και αρκετοί το συνέκριναν με την φοβερό γκολ του Ιμπραΐμοβιτς, με το Γάλλο ωστόσο να... βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο άσος της Μίλαν πέτυχε αναμφίβολα το ωραιότερο γκολ μέχρι στιγμής στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ένα από τα καλύτερα που έχουν σημειωθεί στην ιστορία του θεσμού, με το εκπληκτικό «ψαλιδάκι» έξω από τη μεγάλη περιοχή των Βέλγων.

Όπως πάντως παραδέχτηκε και ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν και λίγο τυχερό».

Αρκετοί μάλιστα έσπευσαν να το συγκρίνουν με το απίστευτο τέρμα που πέτυχε ο «Ίμπρα» πριν από μερικές ημέρες στο φιλικό της Σουηδίας με την Αγγλία, κάνοντας ολόκληρη την ποδοσφαιρική υφήλιο να... παραμιλάει, όμως ο Μεξές τονίζει με περίσσεια μετριοφροσύνη ότι: «Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένα φαινόμενο, εγώ απλά σούταρα...».

Όσο για το που το αφιερώνει, ο Γάλλος αμυντικός δήλωσε πως: «Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, που βρίσκεται πάντα δίπλα μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα