Ξεμούδιασμα για Αστέρα

Ξεμούδιασμα για Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Ξεμούδιασμα για Αστέρα

bet365

Όσοι παίκτες του Αστέρα αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Πάμισο στη Μεσσήνη είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν, καθώς κέρδισαν εύκολα με το ευρύ 6-0.

Φιλικό παιχνίδι με τον Πάμισο στη Μεσσήνη έδωσε σήμερα ο Αστέρας στη μνήμη του προέδρου των γηπεδούχων, δημάρχου Μεσσήνης, Προέδρου ΤΕΔΚ Μεσσηνίας και Αντινομάρχη Μεσσηνίας, Παύλου Πτωχού. Μάλιστα, πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή, ενώ τιμήθηκε ο Θανάσης Κωστούλας για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος, προσέφερε στον πρόεδρο του συλλόγου της Τρίπολης, Γιώργο Μποροβήλο το βιβλίο με την ιστορία της Αρχαίας Μεσσήνης. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν κερδίζοντας με το ευρύ 0-6.

Το σκορ άνοιξε στο 3' με σουτ του Μπακασέτα, με τον Αλβάρο να γράφει το 0-2 στο 20', έπειτα από ασίστ του Καστέλς. Ο ίδιος παίκτης έβγαλε άλλη μια στο 28' για τον Μπακασέτα, αυτός έκανε τη σέντρα για τον Ντινιωτάκη, που είδε τον Γρηγορόπουλο να αποκρούει το σουτ που έπιασε από το σημείο του πέναλτι. Ωστόσο, πήρε το... ριμπάουντ και σκόραρε το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Μάλιστα, δυο λεπτά αργότερα πέτυχε ακόμα ένα, με τον Τσόφλιο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με δυο προσωπικά του γκολ στο 69' και στο 76'. Με το πέρας του αγώνα, έγινε και η απονομή των κυπέλλων στις δυο ομάδες, καθώς και στην οικογένεια του Πτωχού. Τέλος, όσοι δεν έδωσαν το παρών στο φιλικό έκαναν κανονικά προπόνηση, με τους Χρήστο Πιπίνη και Εμάνουελ Περόνε να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

 

Οι συνθέσεις

Πάμισος: Γρηγορόπουλος, Κωτσάκης, Γερμάνης, Κουμπαρούλης (59′ Μουλαβασίλης), Βεργόπουλος, Δημητρακόπουλος, Φιλόπουλος, Διακουμής, Κέρμαλης, Χαρμπίλας, Αντωνίου (86′ Γ. Ξυνός).
Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πατσιώτης, Παναγόπουλος, Ηλιόπουλος, Σουρλίγκας, Κάτσος, Μωρόγιωργας, Χριστόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Κωστούλας, Ορόθκο, Ρούσσης, Γιαλούσης, Καστέλ, Αλβάρο, Έγκον, Μπακασέτας, Αναστασόπουλος, Ντινιωτάκης.
Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κοντοπίδης, Σβίγγος, Στρέμπας, Καστριτσέας, Βαλμάς, Σπ. Νικολίτσας, Αδάμος, Γ. Νικολίτσας, Τσόφλιος, Δήμας, Ψυχογιός.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα