Με συνταγή ΠΑΟΚ!

Με συνταγή ΠΑΟΚ!

Νίκος Αθανασίου
Με συνταγή ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Χουάν Ρότσα έδειξε πως προσανατολίζεται να ξεκινήσει με την ίδια ενδεκάδα και κόντρα στη Μάριμπορ, αφήνοντας το rotation για το ματς κόντρα στον Πλατανιά. Μόνο η θέση του Σεϊταρίδη παίζεται.

Ο Παναθηναϊκός παίζει το μέλλον του στο Europa League κόντρα στη Μάριμπορ. Οι πιθανότητες για να παραμείνει ζωντανός μέχρι το τέλος για την πρόκριση είναι ελάχιστες αλλά η νίκη είναι μονόδρομος. Τόσο για το πρεστίζ του συλλόγου όσο φυσικά και για το μπόνους νίκης των 200.000 ευρώ, χρήματα τα οποία μόνο αδιάφορα δεν είναι για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Έτσι, λοιπόν, ο Χουάν Ρότσα έδειξε να πηγαίνει στα... σίγουρα και στη προπόνηση της Τετάρτης «έδειξε» τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησαν στο νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας το rotation για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Κάτω από τα δοκάρια ο Καρνέζης, λοιπόν, αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος, δεξί ο Γιούρκας και ο Βελάσκες με τον Βύντρα στο κέντρο της άμυνας. Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό στον άξονα, δεξιά ο Μαυρίας, αριστερά ο Κουίνσι και στη κορυφή ο Τοτσέ.
Στη μοναδική θέση, στην οποία μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή είναι αυτή του δεξιού μπακ. Με την θέση του Γιούρκα να την διεκδικούν οι Μαρίνος και Βύντρα(θα πάει στο κέντρο της άμυνας ο Τριανταφυλλόπουλος).

Ατομικά προπονήθηκαν οι Πίντο και Μπουμσόνγκ, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία. Εκτός της 19μελούς αποστολής έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σο, Χριστοδουλόπουλος, Ταμπάκης, Καπίνο, Μπαρμπαρούσης, Μαρίνακης, Κουσίδης και Δώνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα