«Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη!

Νίκος Τσιώκος
«Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη!

bet365

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, το γήπεδο του συλλόγου στην αρκαδική πρωτεύουσα θα μετονομαστεί σε «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», προκειμένου να αποδοθεί φόρος τιμής στον γέρο του Μοριά!

Νέα ονομασία αποφάσισαν στον Αστέρα να δώσουν στο γήπεδο της Τρίπολης, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της. Συγκεκριμένα, αυτό θα ονομάζεται, πλέον, «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ώστε να αποδοθεί φόρος τιμής στον γέρο του Μοριά.

Το γήπεδο κατασκευάστηκε το 1979, με τελευταία ανακατασκευή το 2010, και έχει χωρητικότητα 7616 θέσεις. Το 2005 κατασκευάστηκε η ανατολική κερκίδα (Θύρα 1, 2.488 θέσεις), η οποία στεγάζει επίσης τα γραφεία της ΠΑΕ, γυμναστήριο και αποδυτήρια.

Δυο χρόνια αργότερα κατασκευάστηκε η δυτική κερκίδα (Θύρα 3, 1.447 θέσεις), όπου στεγάζονται τα δημοσιογραφικά και οι θέσεις VIP, ενώ προστέθηκε και μια μικρή στη νότια πλευρά (Θύρα 4) για τις ανάγκες των φιλάθλων φιλοξενούμενων ομάδων.

Μάλιστα, αυτή επεκτάθηκε το 2010 και από 498 μπορεί να φιλοξενήσει 1.665 θεατές. Τέλος, το 2008 κατασκευάστηκε η βόρεια στεγασμένη κερκίδα (Θύρα 2, 2.016 θέσεις)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

H ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ανακοινώνει τη μετονομασία του γηπέδου της, από γήπεδο «ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», σε γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Η επίσημη μετονομασία, θα γίνει σε τελετή που θα διοργανώσει η ΠΑΕ, στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Στην απόφαση αυτή, οδηγηθήκαμε προκειμένου να αποδώσουμε ελάχιστο φόρο τιμής στον απελευθερωτή του γένους, γέρο του Μοριά Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα