Μπουφόν: «Δώσαμε απαντήσεις»

Μπουφόν: «Δώσαμε απαντήσεις»

Θοδωρής Βασίλης
Μπουφόν: «Δώσαμε απαντήσεις»

bet365

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν πιστεύει ότι η Γιουβέντους με την κυριαρχία της επί της Τσέλσι έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους τους αμφισβητίες.

«Είναι όμορφο όπως και πολλές άλλες νίκες της Γιουβέντους, αλλά όταν έχεις μία τέτοια πειστική εμφάνιση αποτελεί ένα σπουδαίο σημάδι τόσο για την ομάδα όσο και για την Ιταλία. Ορισμένοι μας είχαν αμφισβητήσει αλλά παίζοντας με αυτό τον τρόπο τους κάναμε στην άκρη», ανέφερε ο Μπουφόν.

Οι «μπιανκονέρι» χρειάζονται ένα βαθμό στην Ουκρανία απέναντι στην Σαχτάρ για να προκριθούν στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ιταλό πορτιέρο να τονίζει: «Εάν τελικά δεν καταφέρουμε να προκριθούμε θα έχουμε τουλάχιστον συγκεντρώσει εννιά βαθμούς δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι επιστρέψαμε και είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτός ήταν και ο πρωταρχικός μας στόχος».

* Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι ο αρχηγός και σημαία της Γιουβέντους. Υπενθυμίζουμε ότι οι ακαδημιες της Γιουβεντους στην Ελλάδα βρισκονται στα εκπαιδευτήρια Κωστέας Γειτονας τα οποια εχουν τον έλεγχο σε όλες της ακαδημιες εκτός Ιταλίας μετά από σχετική συμφωνία με την Γιουβεντους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα