Η διαφορά Τζίγγερ - Αλαφούζου

Η διαφορά Τζίγγερ - Αλαφούζου

Gazzetta team
Η διαφορά Τζίγγερ - Αλαφούζου

bet365

To νέο sportdog συνεχίζει να «δαγκώνει» και γράφει για τη διαφορά και το κοινό που υπάρχει μεταξύ Γιάννη Βαρδινογιάννη και Γιάννη Αλαφούζου.

Και υπάρχει διαφορά, επειδή υπάρχει κι ένα κοινό μεταξύ τους. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι από τον Βαρδινογιάννη οι μετοχές πήγαν απευθείας στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, της οποίας ηγείται ο καναλάρχης.

Το κοινό, λοιπόν, είναι ότι και οι δυο δεν ξέρουν ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν είχε ιδέα από μπάλα όταν άρχισε να ανακατεύεται με την ΠΑΕ. Το ίδιο και ο Αλαφούζος, όμως. Μπορεί να είναι κι αυτός οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά από ποδόσφαιρο δεν κατέχει και πολλά. Θυμόμαστε όλοι, άλλωστε, όταν ρώτησε δημοσίως "ποιος είναι ο Μποροβήλος;". Και πολλά άλλα, βέβαια.

Διαβάστε όλο το θέμα στο sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα